Ti dolgoznátok havi 145 ezer forintos fizetésért?
Ha már 145 ezerért kéne dolgozni, akkor már autóm sem lenne mert nem tudnám miből kigazdálkodni a benzint, így magyarán a csekkekre dolgoznék, és amennyi marad abból élnék a köv. fizetésig.
Valaki ennyit keres drog dílerként akár 1 nap alatt, ha sikeres az üzlete :)
Sokan meg 1 hónapot bohóckodnak érte.
Nagyjából ennyiért dolgozom, ugyanakkor most ingyen kapom a lakhatást a munkahelytől. Emiatt jóval több marad a zsebemben, mint amikor 180-at kerestem, viszont albérletben laktam.
Így sem mondhatom, hogy feltétlenül most van jobb dolgom. Más tényezők is vannak, pl. az előző munkámnál olyan erős cafateria volt, hogy hiába maradt kevesebb pénzem az albérlet miatt, ugyanolyan jól kijöttem, mint most.
Ha itt mindenki minimum 200 felett keres akkor nem is igaz, hogy rengetegen kapnak minimálbért? Mert akárhány ilyen kérdés van, csak azok a válaszok, hogy ennyiért senki el nem menne dolgozni, mindenki 300-400-500at keres. Komolyan nem értem.
Ja mondjuk gyakorin mindenkinek példás párkapcsolata, nettó 800 ezres fizetése, nagy háza,csodás családja van és persze 10 éves koruktól magukat tartják el.
Regen dolgoztam, sot meg ennel kevesebbert is.
De ma csak akkor vallalnam el ha semmi mas opcio nincs.
Nettó vagy bruttó?
Ha bruttó biztosan nem. Ha nettó már mondanék is fel és váltanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!