Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti dolgoznátok havi 145 ezer...

Ti dolgoznátok havi 145 ezer forintos fizetésért?

Figyelt kérdés
2020. febr. 4. 20:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%
A munka jellegétől függ.
2020. febr. 4. 20:53
 12/23 anonim ***** válasza:
72%
Ha muszáj akkor igen, a munka sosem szégyen.
2020. febr. 4. 20:54
 13/23 anonim ***** válasza:
72%
Ha nincs jobb lehetőség akkor igen. Még mindig jobb mint munkanélkülinek lenni és a semminél mégis csak több.
2020. febr. 4. 21:00
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

Ha már 145 ezerért kéne dolgozni, akkor már autóm sem lenne mert nem tudnám miből kigazdálkodni a benzint, így magyarán a csekkekre dolgoznék, és amennyi marad abból élnék a köv. fizetésig.

Valaki ennyit keres drog dílerként akár 1 nap alatt, ha sikeres az üzlete :)

Sokan meg 1 hónapot bohóckodnak érte.

2020. febr. 4. 21:03
 15/23 anonim ***** válasza:
36%
Bírom, amikor megjelenik ez a sok "a munka nem szégyen, így bevállalok minden ganét" mantrázó idióta. :D Ez a mentalitás húzza vissza ezt a régiót, és nem értem, miért kellett lepontozni azt, aki azt írta, hogy 250 nettó alatt ki sem kel az ágyból. Igaza van, én még annyival toldanám meg, hogy én fél milka alatt nem kelnék ki az ágyból, ugyanis annyi kell a mai Magyarországon a tisztességes, gond nélküli megélhetéshez. (Igen, képeztem magam, mielőtt valami pártkáder nekem ugrik.)
2020. febr. 4. 21:03
 16/23 anonim ***** válasza:

Nagyjából ennyiért dolgozom, ugyanakkor most ingyen kapom a lakhatást a munkahelytől. Emiatt jóval több marad a zsebemben, mint amikor 180-at kerestem, viszont albérletben laktam.

Így sem mondhatom, hogy feltétlenül most van jobb dolgom. Más tényezők is vannak, pl. az előző munkámnál olyan erős cafateria volt, hogy hiába maradt kevesebb pénzem az albérlet miatt, ugyanolyan jól kijöttem, mint most.

2020. febr. 4. 21:10
 17/23 anonim ***** válasza:
79%

Ha itt mindenki minimum 200 felett keres akkor nem is igaz, hogy rengetegen kapnak minimálbért? Mert akárhány ilyen kérdés van, csak azok a válaszok, hogy ennyiért senki el nem menne dolgozni, mindenki 300-400-500at keres. Komolyan nem értem.

Ja mondjuk gyakorin mindenkinek példás párkapcsolata, nettó 800 ezres fizetése, nagy háza,csodás családja van és persze 10 éves koruktól magukat tartják el.

2020. febr. 4. 21:24
 18/23 anonim ***** válasza:
71%
Igen
2020. febr. 4. 22:11
 19/23 anonim ***** válasza:
80%

Regen dolgoztam, sot meg ennel kevesebbert is.

De ma csak akkor vallalnam el ha semmi mas opcio nincs.

2020. febr. 4. 22:39
 20/23 anonim ***** válasza:
71%

Nettó vagy bruttó?

Ha bruttó biztosan nem. Ha nettó már mondanék is fel és váltanék.

2020. febr. 4. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!