Ti ilyen munkarendben meddig dolgoznátok? Vagy feladnátok valamelyiket?
Figyelt kérdés
Reggel fél8től 4ig utána 5től 9ig dolgozik általában, de vannak olyan napok is hogy csak 7ig dolgozik. Szombaton is foglalt a munka miatt. 2állás miatt ilyen a beosztás.2019. nov. 29. 17:35
3/8 anonim válasza:
Nem vállalnám, az egyik helyen tuti hogy felmondanék.
25/L
5/8 A kérdező kommentje:
Az első irodai munka a 2.pedig mükörmözés.
2019. nov. 29. 18:04
6/8 anonim válasza:
Ahhoz nagyon kéne hogy kelljen a pénz, hogy egyáltalán ebbe belefogjak. 1 évtől tovább már szerintem fizikailag lehetetlen ezt bírni.
7/8 anonim válasza:
Tehát reggel elmegy, 8 órát letol egy irodában, majd haza és este 9-ig körmöl? Szombaton szintén?
Egy napig sem. Azért tanultam, hogy legyen életem is.
8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, igen így.
Én pedig reggel általában 10től 5ig utána 23tól reggel 2 fél3ig dolgozom. Majd alszom ha nem kell korábban kelnem és 10re üzletünkben dolgozok. Ez az én beosztásom
2019. nov. 29. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!