1/18 anonim válasza:
Nem. 8-ra járni is egyenlő az öngyilkossággal nekem. Fél óráig fel se tűnik, hogy otthon hagytam valamit aminek végig a kezemben kéne lennie.
3/18 anonim válasza:
Nem szívesen. A 7 óra korán van, a 16 óra az iskolához odaéréshez későn, és az 1 órás, ledolgozandó ebédszünet nettó kitolás.
4/18 anonim válasza:
Igen, bár gondolom a péntek rövidebb, 1 óra ebédszünet sok.
Talán a 7:30 - 16:00 a legeslegjobb számomra.
16 után már nekem este van, korai ember vagyok, így ez a része tetszene.
5/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat jöhet még
2019. aug. 9. 13:29
6/18 anonim válasza:
Rugalmas munkarendben dolgozom, ennek ellenére szinte minden nap bent vagyok 7 körül és kb. legkorábban fél ötkor indulok haza. Engem nem zavar. Reggel legalább van bőven parkolóhely, a túlórát pedig fizetik.
7/18 anonim válasza:
Bagoly típus vagyok, hétköznap sem fekszem le 3 előtt (ha akarok se tudok előbb elaludni), így maximum akkor dolgoznék, ha muszáj lenne. Szerencsére nálunk rugalmas a munkaidő, így 10 körül szoktam beérni, néha előbb, néha később, de persze így esténként kevesebb időm van mindenre, ügyintézni például max ebédidiőben tudok vagy csúsztatva. Viszont van két pacsirta típus barátnőm, ők alapból korán kelnek és korán fekszenek, mindketten 7 körül járnak be dolgozni, pedig mehetnének 9-re is, de jobban szeretnek előbb menni, előbb jönni, szóval így beszélték meg a főnökeikkel.
8/18 anonim válasza:
Én 4, vagy 6 órás munkában dolgoznék csak! Akkor jutna időm mindenre, tanfolyam, otthoni teendők, meg egyéb más dolog!
Dolgoztam már 8-ba, de a fizetés semmivel sem volt jobb, mint ha 4, vagy 6 órásba lettem volna!
Szóval erről ennyit!
9/18 anonim válasza:
Ha kellene, igen. De ha van más választásom, akkor kizárt, elmegy vele az egész napom. Inkább bemegyek hajnalban, és szabad a délutánom, vagy bemegyek délután, és szabad a délelőttöm. Még éjszakázni is szívesebben mennék.
10/18 anonim válasza:
7-16?
Fél héttől dolgoztam este 9-ig zsinórban. :D
Most már kissé jobb, vagy 10-től dolgozom 10-ig, vagy 8-ig, vagy 6-ig. Ezzel jobban ki vagyok bèkülve. Ha nem muszàj nem dolgozom kora reggeltől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!