A pizza szakács csak a pizza tésztát csinálja es teszi rá amit kell? Ennyi a dolga?
Igen. A pizza az egy olyan étel ami azért lett annak idején feltalálva mert olcsó és könnyű elkészíteni.
Mellesleg kiderült hogy rohadt finom, ezért elnépszerűsödött.
Egy intelligensebb nagycsoportos óvodás vagy kisiskolás össze tudná tenni a maga tempójában. Szóval ha az ettől való félelem az egyedüli ami visszatart egy állástól akkor azt mondom ne félj.
Utolsó vagyok. Annyival kiegészíteném azért hogy dolgoztam ilyen helyen. És tényleg a nehéz része az ha sok vásárló van és egyedűl vagy bent. Maga a munka nem nehéz. De ha 5 ember munkáját végzed akkor az.
Emellett ugye mindig ott vannak a speciális kérések. Nálunk volt hogy mentőt kellett hívni mert a kollega tett rá olyat amit a vásárló direkt kért hogy ne (heti 6 napi 12 órázott egy ideje a kollega, szóval nagyon hibáztatni sem tudom).
Szóval oda kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!