Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Pizzaszakácsok! Hogyan készíti...

Pizzaszakácsok! Hogyan készítitek el a pizzériában a pizza tésztát?

Figyelt kérdés
Mit tesztek bele, mennyit, milyen keverővel dolgoztok, meddig kelesztitek? Mikor használjátok el a pl hétfőn kevert tésztát? Hány fokon sütitek és miben stbstb? Mindenre nyitott vagyok!

2018. júl. 3. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A pizzériás pizza leginkább a sütőtől lesz olyan, amilyen.

És azt otthon nem igazán lehet reprodukálni, mert az úgy 350 fokon süt.

2018. júl. 3. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
79%

A legfontosabb a kemence.

A másik, hogy egy valódi pizzatésztát 36 órán át KELL keleszteni.

A keverő mindegy.

A liszt kizárólag durum pizzaliszt lehet, ezen kívül kerül még bele extra szűz olívaolaj, víz, tengeri só és élesztő vagy kovász.


Mindezek után 70-120 mp alatt sül meg fatüzeléses pizzakemencében.

2018. júl. 3. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
74%

2-es ne túlozz.

Egy átlag pizzéria a legolcsóbb liszttel dolgozik, és nem rak bele drága olívaolajat. Max étolajat...

2018. júl. 3. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
77%

3-as, a kettes vagyok. Nem túlzok. A kérdező nem az átlag pizzériák csökkentett minőségű tésztájára kérdezett rá.


Itt, ahol élek, és ez a régió a pizza őshazája, ezek a minimumkritériumok, hogy pizzának lehessen valamit nevezni.

2018. júl. 3. 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!