Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Titeket jelölt már be főnökötö...

Titeket jelölt már be főnökötök ismerősnek a Facebook-on? Ha igen, mit csináltatok?

Figyelt kérdés
Velem még sose volt ilyen, de kíváncsi vagyok, hátha egyszer megesik majd.
2020. jan. 10. 07:53
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

A profilt nem szokás megadni. Rákeresnek a nevedre és ha megtalálnak, bejelölnek. Gondolom erre gondolt a kérdező.

Ezt a két profilos dolgot nettó marhaságnak érzem. Nem kell megosztani olyan tartalmakat, amit az ember nem oszt meg szívesen bármelyik ismerősével és kész. Oszd meg csak azokkal, akiknek szánod.

2021. júl. 7. 14:41
 32/38 A kérdező kommentje:

Én ha lehet, alapból nem akarok FB-ismerősnek se felettest, se kollégát. Tehát igen, arra gondolok, amikor ők jelölnek be.

Azt esetleg lehetne, hogy a bejelöléskor közlöm vele, hogy az a profil a rokonoké-barátoké-haveroké, inkább a másikon legyünk ismerősök. De ez már kiválthat nála nemtetszést.

2021. júl. 7. 15:16
 33/38 anonim ***** válasza:

#32 "Azt esetleg lehetne, hogy a bejelöléskor közlöm vele, hogy az a profil a rokonoké-barátoké-haveroké, inkább a másikon legyünk ismerősök."

Persze, hogy lehet közölni, nincs abban semmi és teljesen érthető dolog. Mindenkinek szíve joga megválogatni, hogy kiket szeretne az ismerősei közé, kiknek mutatná meg szívesen, hogy mit posztol.

Esetleg hova megy a család kirándulni, milyen események érdekelnek téged és szeretnél rajtuk résztvenni, és hogy milyen posztokhoz kommentelsz hozzá stb.

2021. júl. 7. 16:24
 34/38 A kérdező kommentje:
33: Lehet közölni, hogy de hogy a felettesed (vagy akár szimpla kollégád) erre magában mit fog reagálni, az igencsak egyénfüggő. Mert alapjában véve azt közlöd vele, hogy azon a felületen, ahol a barátaid és haverjaid csoportosulnak, neki nem adsz helyet. Lehet, hogy semmi nem történik, de az is lehet, hogy evvel egy rossz pontot szerzel, és elindul a fúrásod.
2021. júl. 7. 18:05
 35/38 anonim ***** válasza:
55%

Felnőttek az ilyenen nem akadnak fent, ha felajánlasz nekik egy más másik profilt, ahol lehettek ismerősök.

Felnőttek már nem ilyen gyerekes gondolkodásúak, hogy ilyenen fennakadjanak.

És akár a főnöködnek sem kizárt, hogy neki is csak egyetlen profilja van és nincs neki is pluszban egy magán profilja. (Nem tudhatod te sem)

2021. júl. 7. 20:35
 36/38 A kérdező kommentje:
35: Hidd el, sajnos bőven akadnak ilyen gyerekes gondolkodásúak. Szerintem a női dolgozóra rányomuló főnök is ezek alfaja.
2021. júl. 8. 08:51
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Engem bejelölt, visszajelöltem, mert ha nem féltem, hogy megharagszik. Amúgy meg nem tud mit figyelni rajtam, mert nem tevékenykedek.
2021. júl. 16. 10:05
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Bejelölt, visszaigazoltam. Nem csináltam belőle ügyet. Hiába nézegetné akár napestig a profilomat, nem látna rajta semmi olyat, amibe bele tudna kötni.
2021. júl. 16. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!