Megismerkedtem egy fiúval egy hete. Ha még mindig nem jelölt be ismerősnek FB-on, azt jelenti, hogy nem tetszettem neki?
ma már ez a második ilyen kérdés. A mai fiatalok tényleg ennyire belegárgyultak a virtuális világba???
Felejtsd már el a facebookot, azzal törődj, hogy mikor az életben találkoztok, akkor mi történik.
vagy nyavajogj a másik kérdezővel a hülyeségen, annak se lehet elmagyarázni a dolgot:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..
"Megismerkedtél"... el hívtad már egyáltalán randira? Mutattál ki érdeklődést - Egyértelműt - iránta?
Ha ennyire tetszik a srác, lenyűgözött, esetleg szingli akkor ismerkedj meg vele egy picit jobban. Hívd el valahova vagy valami.
Én 24 éves vagyok, és őszinte leszek veled... Szerintem elfelejtette, vagy elrontotta a neved, úgyhogy soha nem fog megtalálni facebookon. De nem világvége. Az is lehet illetlennek tartja a bejelölést, vagy tolakodónak, talán csak közeli embereket tart fb-n, talán bizalmas neki és ezért nem akar facebookolni amíg nem tudja ki vagy.
Az is lehet csak nem nyűgözted le, vagy egyáltalán nem érdekled őt. Az előző kommentelőnek van igaza! Ezt csak egy félekép tudod kitudakolni... folytasd a kapcsolatot és szakadj el egy picit a cyber világtól.
Azért próbáld nem leteperni szegényt, lehet nem kölcsönös a vonzalom.
A facebookon kívül is van élet. Több oka is lehet a nem bejelölésnek.
1. Nincs facebookja (képzeld vannak ilyen emberek)
2. Van facebookja, de csak ritkán használja.
3. Nem talált meg a facebookon, mert Kis Évának (tucatneved van)
4. Van barátnőjen és Te nem jöttél be.
5. Elfelejtette.
Szerintem reménykedj a második randiban! Ha nem keres akkor valószínűleg nem jössz be neki.
Remélem nem azt várod, hogy egy randi után kiteszi a profiljába, hogy kapcsolatban van veled!
Van Facebook-om, de a valo elettel egyaltalan nem parhuzamos! Pl. haverokkal ott beszelunk parhetente-havonta, legjobb barataimmal soha, veluk telefonon es eloben hetente 3-szor!
Hagyd a FB-ot a francba, az nem az eleted, csak annak kiegeszitoje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!