Titeket jelölt már be főnökötök ismerősnek a Facebook-on? Ha igen, mit csináltatok?
Figyelt kérdés
Velem még sose volt ilyen, de kíváncsi vagyok, hátha egyszer megesik majd.2020. jan. 10. 07:53
1/38 anonim válasza:
Nem. És megelőztem az ilyen problémákat azzal, hogy nem vagyok jelölhető.
2/38 anonim válasza:
Egyszer bejelölt.... egyszer.... :D
3/38 A kérdező kommentje:
2: És mi volt? Visszajelölted?
2020. jan. 10. 09:01
4/38 anonim válasza:
Visszaigazoltam az ismeretséget. Mit kell ezt ennyire túlbonyolítani? Ő is csak egy ember, nem a jóisten...
5/38 anonim válasza:
2 lehetőség van, vagy accept-eled vagy törlöd. Én sem értem amúgy, mi a fene olyan nagy was ist das abban, ha a főnököd bejelöl.
6/38 A kérdező kommentje:
5: Az, hogy nem kell tudnia személyes dolgaimról, hogy miket csinálok a hétvégén, meg effélék. A piálós-bulizós képeimet különösen nem kell látnia. A megosztásaimhoz sincs semmi köze.
2020. jan. 10. 09:46
7/38 anonim válasza:
#6-os, ha nem akarod, hogy lássák, akkor:
- 1: Ne oszd meg ezeket.
- 2: Állítsd be jobban, hogy kik és mit láthatnak a profilodból.
8/38 A kérdező kommentje:
Amúgy régen itt valamelyik kérdésnél olvastam, hogy valaki visszajelölte a facebookon a főnökét. És egyszer engedélyt kért, hogy csak délre menjen dolgozni, mert előtte orvosi vizsgálatra kell mennie. Úgy adódott, hogy a vizsgálattal korábban végzett, mint hitte, ezért még hazaugrott, és felment a facebookra, ez volt fél tizenegykor. Erre a főnöke, mikor látta, hogy fent van a chaten, ráírt, hogy ha már végzett, akkor ne facebookozzon, hanem menjen befele. Az ilyen esetek miatt meggondolandó a dolog.
2020. jan. 10. 09:53
9/38 A kérdező kommentje:
7: Többször is próbáltam már, de mindig mindenki lát mindent. Valamit én csinálok rosszul? Mit kell beállítani, ha azt akarom, hogy valaki csak a profilképemet lássa, és csak üzenetet tudjon váltani velem?
2020. jan. 10. 09:55
10/38 anonim válasza:
8#
Vagy meg kéne válogatni, hogy milyen helyen dolgozol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!