Elfogadjak egy olyan béremelést amit csak azért adnának oda mert beadtam a felmondásom?
Emelést kértem és nem kaptam. Beadtam a felmondásom. Most úgy tűnik mégis megkapnám az emelést. Csak nem tudom elfogadjak-e így egy emelést? Akarok -e maradni annál a cégnél amely cég egy fillért nem adott volna magától csak amikor már kinn volt a balta az asztalon?
Szóval ez a balkáni mentalitás (csak az erőből értünk )zavar engem.
Felmerül a kérdés van-e másik hely ha innen eljövök. VAN! Lenne.
Ezért is dilemma. Többet nem adnak ott se mint itt adnának emelve, de hátha az nem egy ilyen mentalitású hely.
Emelést kèrtél. Ellentmondana a logikanak ha màr meg nem jo nem fogadod el.
Akkor minek kèrted?
Ez üzlet. Nem kell önerzeteskedeseket belevinni.
Mint a sakk. Igy lepsz ugy lepsz az ellenseg mast lep akkor te megint màst.
Nem picsogni kell. Nem érzelmeken alapszik egy munkahely. Az nem pàrkapcsolat.
"A másik nem fizet többet, és bizonytalan“
Még nem fizet többet. De ott már 3 hónapos próbaidő után kapásból +10% emelés van, míg itt helyben meg semmi, csak amit kiharcoltam. Ott meg a kezdő annyi mint itt az emelt és akkor még jön a 10%.
Akkor menj.
Én amikor kaptam jobb ajánlatot, odamentem a főnökömhöz, hogy ez van. Tud-e ilyet adni. Tudott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!