Mit gondoltok olyan főnökről aki írásba foglalt béremelést nem tart be?
A dolgozók sok hónapos huzavona után kiharcoltak maguknak kemény 15.000-es emelést. Nem sok, de a semminél több. De a főnök nem akarta szerződésbe venni úgy akarta megoldani hogy marad a régi bér és a 15-öt megkapják kézbe.
De ez nem volt jó az embereknek érthető módon és újabb huzavona indult hogy vegyék írásba.
Végül írásba vették mindkét fél aláírta. Majd megjöttek az első bérek ami már emelt kellett volna legyen és nem volt az. A főnök nem ragozza közölte hogy mégse adja meg az emelést. Az írásos módosításra a vállát vonja nem érdekli. Megmondta nem adja meg.
Mit tennétek ilyen főnök mellett? Új állás nem opció maradni kell.
" feljelentheted/“
Nagyon jól fogalmaztál. feljelentHETED.
De ha ilyen okos vagy akkor erre is nyilván válaszolsz: ha én ma feljelentem és holnap ezért kirúgnak (mert ki fognak) akkor mi lesz holnapután? Közmunka? Az utca?
Ki meri feljelenteni a főnököt ha a tét az állása? Én nem. Meg akik itt vannak azok se.
Amíg erre nincs válasz addig miről beszélünk.
"ha én ma feljelentem és holnap ezért kirúgnak (mert ki fognak) akkor mi lesz holnapután? Közmunka? Az utca?"
Valószínű, ha nem találsz másik állást a jelenlegi helyett.
Viszont, ha Te be tudod bizonyítani, hogy ígért valamit a főnök, amit nem tartott be (és be tudod, mert van papírod, amit Ő aláírt), akkor nem Téged fognak elküldeni (hívhatsz naivnak).
"Ki meri feljelenteni a főnököt ha a tét az állása? Én nem. Meg akik itt vannak azok se."
Pedig mást nem igen fog tudni senki sem javasolni a GYIK felhasználói közül. Vagy eltűröd és folytatod tovább a munkát emelés nélkül vagy feljelented.
"Amíg erre nincs válasz addig miről beszélünk."
Ezt én is szeretném megtudni, Balu; mi a kérdés? Van valami konkrét kérdésed? Kell tanács? Szükséged van valami információra? Vagy megint trollkodsz?
"akkor nem Téged fognak elküldeni (hívhatsz naivnak)."
Jajjajajajaj!! Akkor kit fognak elküldeni? Tán őt??? Ugyan!!!
"Akkor kit fognak elküldeni? Tán őt??? "
Igen. Őt fogják elküldeni, Balu.
A főnök felett is áll valaki egy munkahelyen.
A főnököt ugyanúgy figyelmeztethetik írásban és szóban.
A főnököt ugyanúgy eltávolíthatják.
A főnökkel ugyanazt megtehetik, amit egy beosztottal.
Nem úgy van, hogy valakit megválasztanak főnöknek és ő onnantól sérthetetlenné válik.
Továbbra is várom, mi a kérdés. Nem igazán tudok rájönni, milyen információra lenne szükséged, Balu, mit szeretnél megtudni.
"Továbbra is várom, mi a kérdés."
Én meg továbbra is várom a melléduma meg a maszlagok helyett hogy KI AZ A SZEMÉLY.
Ki?
nem mellébeszéléssel. Konkrétan.
Ki az?
Ha van egy fickó akinek van egy cége (az övé az ő tulajdona ő alapította és ő az egyszemélyes vezetője) akkor KI AZ aki felállíthatja őt?
KIcsoda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!