Mennyi béremelést kaptok 19-ben? Én már tudom
Nekem persze könnyű mert én annyit kapok mint az elmúlt 6 évben mindig. A nagy nullát.
De mások?
nekem jó (lenne)
a nullához képest nem a 25, a 2,5 is jó lenne
Akkor válts. Én nem hagynám, hogy kevesebbet keressek évről évre. Mert inflációval nézve valójában egyre kevesebbet keresel.
Most akkora munkaerőhiány van, hogy bármit ki tudsz tárgyalni magadnak.
"Én nem hagynám, hogy kevesebbet keressek évről évre. Mert inflációval nézve valójában egyre kevesebbet keresel."
LOL LOL LOL!!!!
Amikor itt ezen a gyökér fórum,on PONT UGYANEZT felvetettem letrolloztak lehazugoztak!!
Pont ugyanezt vetettem fel, hogy bércsökkenés -e az ha a bérem ugyan nem csökken de nem is emelkedik, és minden meg drágul= akkor nekemn csökken a bérem úgy hogy a papíron mégse lesz kevesebb..
Erre lehazugoztak letrolloztak.
Most akkor mégis igazam van????
"ogy bármit ki tudsz tárgyalni magadnak."
Annak is örülhetek ha egyáltalán bárki szóba áll velem- Nem is áll nagyon. Profession cvonline stb fenn vagyok küldözgetem az életrajzokat és az is csoda ha egyáltaláén visszajelzés jön...
Ha egyáltalán visszajelzés!!! 10ból 1 re jön talán....
Nem azzal kell foglalkozni, hogy milyen fórumon mit mondanak...
Keress állást folyamatosan, nem tudom mi a szakmád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!