Maradnátok egy széthulló munkahelyen az utolsó percig? Amíg pénzt kaptok?
Ha egy olyan munkahelyen lennétek amelynek ideje meg van számlálva biztos a csőd, max az a kérdés 1-2 hónap még vagy 3-4.... akkor maradnátok az utolsó percig, vagyis addig amíg tudnak fizetést adni
-vagy elhúznátok a vég előtt?
per pillanat ugye azon az állásponton vannak itt többen (én is) hogy látjuk hogy KO lesz a vége a cég számára, de per pill munka még van, fizetés még van, a hangulat a légkör mint egy hullaházban kb de ezt megszoktuk már-szóval hova menjünk egyelőre....
Majd ha már pénz se lesz elhúzunk de még van, akkor hova ugráljunk...
Mit szóltok ehhez?
"Én lennék az elő, "
Hát első már nem lehetek aki távozik, sőt kapaszkodj... már 10. se lehetek.
Épeszü ember nem marad szolidaritásból, hanem keres új helyet, esetleg úgy, hogy csak két-három hónap múlva kezd az új helyen.
Ugyanis ha a cég csödbemegy, akkor ott vagy minden nélkül az utcán és akkor kapásbßl találni valamit majdnem 100%, hogy lehetetlen.
Ha most kezdesz keresgélni, akkor kis serencsével addigra lesz valami, mire megszünik a mostani munkahely.
"Épeszü ember nem marad szolidaritásból,"
Még véletlenül sem szolidaritásból maradok hanem azért mert semmi mást se találok amit meg találnék az meg 3 műszakos trógermeló lenne még ennyiért se azt meg kösz, nem.
Egyetlen egy cégnél volt ez nekem, mert a fönököm annyira emberi volt, ahogy kevesen. Így utolsó voltam aki felállt.
A többinél nem érdekelt, léptem.
"Közmunkázni és gyári melózni nem akarsz,"
Se ezt se azt nem akarok valóban de ha ez a hely bedől fogok a kettő közül az eygiket mert semmi más választásom nem lesz.
Most még van, az ahol most vagyok. Ha ez bedől akkor irány a közmunka- MI más. Kellek vhova ? Sehova csak oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!