Hogy oldotok meg olyan helyzetet, mikor szarkavaró, ellenséges munkatárssal kaptok közös projektet?
A lehető legminimálisabban engedem betekinteni a munkámba. A főbb részeket, a döntő részeket, én csinálom. A semmit mondó dolgokat, amivel azt hiszi, hogy hű mekkora mázlija van, mert mondjuk nekem 2 óra plusszal jár, de ő előbb leléphet (természetesen csak a maga bőrét lesi, és eszébe nincs a segitségadás, hogy mondjuk én is mehessek haza)
Ezeket kapja. És az ostobas észre sem veszi, hogy miközbe az én hátam mögött keveri ezerrel a szart, már fölötte állok, és előrébb vagy pár sok lépéssel, viszont ez idő plusz idő. Nekem megérte mindig is és megéri. Az ilyen emberekkel csak igy lehet elbánni.
A projektre koncentrálok,visszafogottan, lényegretörően.Ha nálam tapasztaltabb,vagy ő ért jobban a projekt témájához, akkor.
De ha egyformán értünk, vagy nem értünk hozzá akkor is nyilván a projekt lenne az első de hordanék magammal diktafont és a beazélgetésünk minden percét rögzíteném.Ha elkezd verbálisan kikezdeni vagy hazugságokkal tömi a többieket,lejátszom a felvett anyagot mindenki előtt és kész.
Az tuti, hogy ellenkeznék, és addig ütném a dolgokat, míg mást nem kapok helyette.
Azonban különbség van akközt, hogy valaki a "létrázás" miatt ilyen, vagy mert nincs megfelelő tudása a területhez, ezért csinál véletlen problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!