Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan kérjek béremelést?

Hogyan kérjek béremelést?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, hétvégente és nyaranta már 4. éve egy vállalkozónál dogozom, persze feketén. Jól dolgozom, gyorsan, megbízható vagyok és ezért szeretnek is, felajánlották hogy ha végzek az iskolával szívesen látnak és jó fizetéssel felvesznek dolgozni. Jelenleg 500 forintot kapok óránként, nem bejelentve, viszont úgy gondolom ha ennyire jó véleményük van rólam, akkor kaphatnék többet is. A főnökömmel jó a viszonyom, nyaranta együtt szoktunk pókerezni is. Mindig ő keres hogy hétvégén ráérek-e mert lenne munka. Hogyan hozzam fel neki hogy örülnék ha megemelné a béremet?
2014. dec. 13. 19:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát így. Ne legyél töketlen, megkérdezed bátran, hogy főnök úr, tudja, hogy jól dolgozom, becsülettel és fgyorsan, beszélhetünk-e esetleg egy kis fizetésemelésről.
2014. dec. 13. 20:43
 2/2 anonim ***** válasza:
egyetértek az előttem szólóval!
2014. dec. 27. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!