Mennyi pénzt kérjek?
Szóval a mamámnak van egy kis könyvelőirodája és amikor nyári munkát kerestem magamnak, azt mondták menjek oda segíteni nekik. Így helyben vagyok és ők is gyorsabban haladnak. Június vége óta csinálom, kb reggel 9-10tól addig amíg van feladat, ez lehet 4-5óra, de néha egész késő estig. Főleg az egyszerű, de sok időt igénylő, ilyen "babramunkát" csinálok, pecsételek, válogatok, fűzök, bizonylatolást, egyszerűbb könyveléseket is néha.
Most Július vége van és megkérdezték, hogy mégis mennyi pénzt kérek. Hát fogalmam sincs... Annyit mondtam, hogy adjon amennyit gondol, erre az volt a válasz, hogy akkor majd vissza térünk rá. Szerintetek kb mennyit kérhetek?
Ha össze vannak számolva az óráid, akkor olyan 5-600 ft/óra
Ha nem lett számon tartva, akkor én azt mondanám hogy majd egy hónap babramunkáért nem kérnék 80-90 ezret. Legyen mondjuk 50. De ez csak egy saját vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!