Szerződésbe foglalt cafeteriát nem adják oda és rákérdezni se mer valaki? Hogy lehet ekkora birka?
Idézet a jogiforumról:
Üdv! 2017 elején módosult a munkaszerződésem, és bele lett foglalva, hogy a cafeteria szabályzat szerint megillet a cafeteria. Erről érdeklődni nem igazán mertem mert biztos nem tettem volna zsebre amit kapok, de most, hogy felmondtam mindenkepp szeretnem visszamenőleg megkapni az elmaradt juttatást. Mik a lehetőségeim, mi a módja, hogy hozzá jussak? Előre is köszönöm!
Tehát szummázva van egy szerződéses juttatása amit nem kap meg, és ez még egy dolog, de még csak rákérdezni se mer hogy mi a helyzet??? Évek alatt se?
Hogy lehet valakit ekkora birka?
Talán félt attól, hogy kirúgják, és nincs hova mennie. Gondolom, most már van hova váltania, azért mondott fel, de amíg túl kockázatos, addig az ember inkább befogja a száját, mert senki nem akar az utcára kerülni.
Amikor váltottam az előző helyemről, én is csak akkor szóltam, mikor már megvolt a biztos hely máshol, és a többiek is, akik önként jöttek el onnan (3 ember), 1 embert elküldtek, amikor nagyon elege lett, és kitálalt a problémák miatt. Ezt senki nem merte kockáztatni, de aki el akart jönni, az megoldotta az álláskeresést.
Aztán vannak, akik azóta is ott vannak, a társaság miatt, de egyébként ők sem elégedettek mindennel. Egyikükről tudom, hogy rendszeres gyomorproblémákkal jár dolgozni és folyton idegeskedik.
Na ez is olyan, hogy akkor nagy a szája, amikor hatalma van, előtte meg fosik.
Nekem pl. beígértek egy előléptetést, nem kaptam róla szerződést egy ideig, és bementem azért a HR-hez egy héttel payroll előtt, odahívtam a közvetlen felettesemet is, hogy mégis mi van most. Aztán hirtelen előkerítették a szerződést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!