Aki a kevés emelésre panaszkodik a munkahelyén mit mondana ha olyan helyen dolgozna ahol meg semmi emelés sincs?
T***öm tele van hogy ismerősi körben arra panaszodnak hogy csak ennyi meg annyi emelést kapnak (és hogy képzelik hogy csak ennyit).
Mondom nekik na gyertek hozzám az én munkahelyemre. Itt nem lesz gond az emelés mert egy fillért se adnak.
Na erre meg csak a csönd, erre már nincs szavuk se.
"e a januárt már azzal kezdeném, hogy új munkahelyet nézek, aztán szevasz tavasz."
Ha így nézzük még a januárra se kell várni miért is kéne elvégre évek óta nincs emelés és már 19 elején is tudtuk hogy se 19ben se 20ban nem lesz.
ha így nézzük már 19 januárban dobbanthattam volna (csak aztán hova)
"Azért kell tanulni hogy az embernek több opciója legyen.“
Van három diplomám. Tanultam? Eleget.
És most jön az unásig ismert szólam hogy „na ne monnyadd mán hogy 3 dippplomávaaa nem tucccc....“ DE MONDOM.
És most jön a szólam v2 hogy „lehet h van 3 diplomád de nem piacképes“ hát ezt is hallottuk már. 100000000000000x
"Van három diplomám. Tanultam? Eleget.
Nem. Egy életképtelen senki vagy, mert még az első, magyar szakos diplomád után sem jöttél rá, hogy mást kellene tanulni, sikeresen szereztél még két értéktelen WC-papírt. Pedig vehettél volna példát a testvéredről, akinek mint tudjuk, most már hetente emelik a fizetését, pedig eddig is egymillió fölött keresett. Ő is tanult, csak annak volt értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!