Aki a kevés emelésre panaszkodik a munkahelyén mit mondana ha olyan helyen dolgozna ahol meg semmi emelés sincs?
T***öm tele van hogy ismerősi körben arra panaszodnak hogy csak ennyi meg annyi emelést kapnak (és hogy képzelik hogy csak ennyit).
Mondom nekik na gyertek hozzám az én munkahelyemre. Itt nem lesz gond az emelés mert egy fillért se adnak.
Na erre meg csak a csönd, erre már nincs szavuk se.
Te még miért dolgozol ott?
Hagyod magad kihasználni, akkor ki is fognak használni.
"Te még miért dolgozol ott?"
Mert olyan "bőségesen" el vagyok halmozva a jobbnál jobb állásokkal hogy két opcióm van: a) ez b) még ennél is szarabb
akkor inkább maradjon ez
Hol van itt a rinyálás? feltettem egy kérdést. Ennyi történt. ennyi és nem több.
A kérdés így szólt: "Aki a kevés emelésre panaszkodik a munkahelyén mit mondana ha olyan helyen dolgozna ahol meg semmi emelés sincs?“
Ennyi. Ebben hol a rinya? Mutasd! Idézd!
Nyilván annak se örülne, sőt akkor meg azért panaszkodna.
Ugyanakkor szerintem is nézz kicsit jobban körbe vagy próbálj valamit mozdítani hacsak nem vagy elégedett a mostani fizetéseddel mert azért egy 3-4%-al már csak az infláció miatt is jobb lenne többet keresni ha akarod tartani az életszínvonalad.
"mert azért egy 3-4%-al már csak az infláció miatt is jobb lenne többet keresni „
Már többen odamentek (én is...) pont ezzel az érvvel a főnökhöz, hogy ha többet nem is legalább inflációkövetőt adjon.
A válasza erre rusztikus: evvvvan nem teccik ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!