Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért hazudoznak a fizetésekről?

Miért hazudoznak a fizetésekről?

Figyelt kérdés

Ennyit szokott kereseni a legtöbb ember:

[link]

Itt meg mindenki nettó 500-at keres érettségivel.

2019. dec. 17. 12:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
92%
Hát igen, névtelen faroknövelő ismeretlenek szemében ez az oldal. Nekem 25cm félbehajtva és 1 millát keresek..haha. de azért ez a bruttó 150 ez borsod...én még a legalja munkáért egy gyárban is 200at keresnék nyugatabbra, a 2 nem egyforma.
2019. dec. 17. 12:25
 2/29 anonim ***** válasza:
76%

Inkább te hazudozol.

1. Borsod nem átlagos fizetés szempontjából.

2. A betanított munka nem átlagos munka.

2019. dec. 17. 12:25
 3/29 anonim ***** válasza:
64%
Emberi tényezők. A legtöbb nem tudja kontrollálni a bennük lévő hiúságot, büszkeséget, önérzetet, meg sok mást sem.
2019. dec. 17. 12:27
 4/29 anonim ***** válasza:
77%
Azért nem mindegy hogy Borsod,vay Győr,esetleg pest...
2019. dec. 17. 12:40
 5/29 anonim ***** válasza:
88%

1 megyével arrébb, Dechatlon raktár 120 nettó, 2 műszak, hétvégente is dolgozol, bejárás saját kocsival, bérenkívüli juttatások max egy 20-onévest érdekelnek.

Abból jövőt tervezni, családot alapítani nem lehet.

(nem dolgoztam itt, de tudom)

Másik raktár: 10 óra, 150e nettó. Kuss a neved, mindehol kamerák. Bólogatsz és vidám vagy. Bérenkívüli jó.

Párkapcsolatot ilyen munkrenddel felejtsd el, mert vagy szétkúrja vagy eleve nem lesz időd ismerkedni. Munkatársaid nem az eszükről híresek.

Iphone , bmw az kell, de a fogaik olyan feketék, hogy a néger világít mellettük.

Állami cég: Papíron 8 óra. Fizetés 57-150-250eft, meg amit nem szégyellsz ellopni.Vagy inkább nem buksz le. Kuss a neved, örülj, hogy felvettek, te vagy a legutlsó, legalja ember. Bármi van, rajtad lesz leverve, fizuból levonva, te vagy a hiábás. Neked kell olyan dolgokat is megoldanod, amihez semmi közöd sincs. Főnökségnek ugrani, költöztetni...stb.

Saját autót várnak.

Másik cég: A fizetésedben megegyezel, de úgysem fogsz annyit kapni.

Végezd el a munkád, ennyi. Saját autót várnak.

Vállalkozó, megint másik megye: Időre legyél bent, saját autó lenne a legjobb. 8 óra. A főnök egész nap a fejed felett van. Tőlem és a kisfőnöktől a 2-ik napomon kérdezte meg, hogy mikortól fogok egyedül dolgozni. (Ő nem ért a dologhoz, én meg épp betanultam)

Fizetés ?

Azért hazudnak, mert mások elhiszik.

2019. dec. 17. 12:40
 6/29 anonim ***** válasza:
80%

Gyárak: 3-4 műszak, totális szellemi leépülés vár rád, fzikailag is terhelő. Tervezni mellettük nem nagyon tudsz. Fizu? 230-300???

Céges járatok vannak, de saját kocsi jobb lenne.

Gyárak, iroda: Saját kocsival járj be. Kb 150 nettó.

Perfekt angol, német, office, sap. Papíron 8-10 óra. Valóságban meg a nagy lófaszt. Munkaidőnkívül is hívogatnak. Problémamegoldásuk alig van.

Ez ÉKM-al a tappasztalatom.

2019. dec. 17. 12:44
 7/29 A kérdező kommentje:
Ha a fele igaz lenne, amiket itt írkálnak, akkor itt európai életszínvonal lenne.
2019. dec. 17. 12:45
 8/29 anonim ***** válasza:
71%
Az ország egyik legszegényebb megyéjében, 8 általánost igénylő segédmunkával. Ha van minimálbéres pozíció, akkor ez az. Nem mindenki segédmunkás. Tízszer ennyit komoly szaktudással, keresett területen elég sokan keresnek. Elsősorban két réteg osztja meg szívesen a fizetését: aki nagyon jól keres és örül ennek, illetve aki nagyon rosszul és sorstársakat keres, valamint megerősítést arra vonatkozóan, hogy tehet bármit, neki ezt mérte ki a sors.
2019. dec. 17. 12:49
 9/29 anonim ***** válasza:
80%

@12:49

Nekem elég komoly szakmai tervezői munkát végző ismerősöm mondta hogy 150 nettót kap. Azt se tudtam hogy kaparjam össze az állam a földről, mert azt hittem minimum a dupláját keresi...

2019. dec. 17. 12:52
 10/29 anonim ***** válasza:
72%
Nettó 300-at keresek, ebben sok meló és tanulás van, mire idáig eljutottam. Semmi közöm más emberek fizetéséhez, a sajátomból élek, és fontos volt, hogy meg is tudjak belőle élni.
2019. dec. 17. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!