Miért hazudoznak a fizetésekről?
Ennyit szokott kereseni a legtöbb ember:
Itt meg mindenki nettó 500-at keres érettségivel.
Inkább te hazudozol.
1. Borsod nem átlagos fizetés szempontjából.
2. A betanított munka nem átlagos munka.
1 megyével arrébb, Dechatlon raktár 120 nettó, 2 műszak, hétvégente is dolgozol, bejárás saját kocsival, bérenkívüli juttatások max egy 20-onévest érdekelnek.
Abból jövőt tervezni, családot alapítani nem lehet.
(nem dolgoztam itt, de tudom)
Másik raktár: 10 óra, 150e nettó. Kuss a neved, mindehol kamerák. Bólogatsz és vidám vagy. Bérenkívüli jó.
Párkapcsolatot ilyen munkrenddel felejtsd el, mert vagy szétkúrja vagy eleve nem lesz időd ismerkedni. Munkatársaid nem az eszükről híresek.
Iphone , bmw az kell, de a fogaik olyan feketék, hogy a néger világít mellettük.
Állami cég: Papíron 8 óra. Fizetés 57-150-250eft, meg amit nem szégyellsz ellopni.Vagy inkább nem buksz le. Kuss a neved, örülj, hogy felvettek, te vagy a legutlsó, legalja ember. Bármi van, rajtad lesz leverve, fizuból levonva, te vagy a hiábás. Neked kell olyan dolgokat is megoldanod, amihez semmi közöd sincs. Főnökségnek ugrani, költöztetni...stb.
Saját autót várnak.
Másik cég: A fizetésedben megegyezel, de úgysem fogsz annyit kapni.
Végezd el a munkád, ennyi. Saját autót várnak.
Vállalkozó, megint másik megye: Időre legyél bent, saját autó lenne a legjobb. 8 óra. A főnök egész nap a fejed felett van. Tőlem és a kisfőnöktől a 2-ik napomon kérdezte meg, hogy mikortól fogok egyedül dolgozni. (Ő nem ért a dologhoz, én meg épp betanultam)
Fizetés ?
Azért hazudnak, mert mások elhiszik.
Gyárak: 3-4 műszak, totális szellemi leépülés vár rád, fzikailag is terhelő. Tervezni mellettük nem nagyon tudsz. Fizu? 230-300???
Céges járatok vannak, de saját kocsi jobb lenne.
Gyárak, iroda: Saját kocsival járj be. Kb 150 nettó.
Perfekt angol, német, office, sap. Papíron 8-10 óra. Valóságban meg a nagy lófaszt. Munkaidőnkívül is hívogatnak. Problémamegoldásuk alig van.
Ez ÉKM-al a tappasztalatom.
@12:49
Nekem elég komoly szakmai tervezői munkát végző ismerősöm mondta hogy 150 nettót kap. Azt se tudtam hogy kaparjam össze az állam a földről, mert azt hittem minimum a dupláját keresi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!