Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Anyám kollégái hazudoznak rám...

Anyám kollégái hazudoznak rám és utálnak? Hogy bizonyítsam be, hogy nekem van igazam?

Figyelt kérdés
Mültkor találkoztam az egyikkel és a lányával, jöttek velem szemben. Rájuk köszöntem, h "Jó napot, helló". Nyilván a jo napot szólt a nőnek és a hello a lányának. Ennek már csak az maradt meg, hogy én letegeztem őt. Vagy süket vagy nem tudom, mi van. Egyébként kb. 30 éves, az sem lenne tragédia, ha véletlen letegezném. Azt terjeszti a munkahelyen, hogy én neveletlen vagyok és anya elhiszi neki. Inkább hisz annak a pletykás nőszemélynek. Egyszer megvártam anyát munka után és akkor meg összeröhögtek egy másik kollégával a hátam mögött. Majdnem kdamentem, hogy mi ilyen vicces rajtam. Nem tudom, mit ártottam annak a nőnek. Ezek után meg lesheti, hogy köszönök neki, nem előírás.
2016. nov. 9. 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Naja, nem kötelező köszönni se. Persze ezzel még több parazsat teszel a tűzre, de hát az elveidet nehogy feladd.

Nem tudom, mennyi idős vagy, de lehet jobban járnál, ha szemtől szembe kérdeznéd meg, hogy mégis mi a baja, nem pedig a háta mögött fortyognál, mert ő ugyanezt csinálja, csak nem a neten, hanem a másik kollegának, és ez neked se tetszik. Ezt a beszélgetést fel lehetne venni okosan az okostelefonodra, és anyának megmutatni...

Te megpróbáltad.

2016. nov. 9. 18:54
 2/2 anonim ***** válasza:
30 évesen azon csodálkozom mikor valaki lemagáz, nemhogy még elvárnám hogy magázzon bárki.
2016. nov. 10. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!