Hogy bizonyítsam be hogy nem tetszik és nem vagyok belé szerelmes?
Figyelt kérdés
Szomszédomékkal nagyon jóban vagyok. Egy fiatal pár és van két gyerekük. Nagyon szeretem őket, főleg az 1 éves kisfiút. Ám sokan azt hiszik hogy a jóképű férj miatt járok oda mert ő tetszik. Van köztünk 14 év és én csak barátként tekintek rá. Nem vagyok belé szerelmes, de sokan azt hiszik
Mit tegyek?
2015. dec. 9. 19:46
1/10 anonim válasza:
Tojd le őket magasról, minél jobban erőlködsz, annál kevésbé fognak neked hinni.
2/10 anonim válasza:
Elsőnek igaza van. Ne törődj a pletykákkal, azzal csak még több gyanakvásra adnál okot.
4/10 anonim válasza:
A legjobb bizonyíték az, ha látványosan tudomást sem veszel a pletykákról. Ha látják, hogy zavarnak, akkor egyrészt később állnak le a pletykálkodók, másrészt alapot tulajdonítanak a feltevésüknek.
6/10 anonim válasza:
Magasról le kell tojni.
Laktál falun? Próbáld ki, garantáltan rájössz, hogy semmi értelme az ilyen pletykafészkeken idegeskedni ;)
(Én még direkt rá is szoktam tenni egy lapáttal a pletykákra.)
7/10 anonim válasza:
Ne menj át olyankor amikor a férfi egyedül van otthon, ennyi:) Ha sosem vagytok kettesben kicsit nehéz lenne kapcsolatot fenntartani:P
8/10 anonim válasza:
Nem kell bebizonyítanod semmit. Ha beszélnek, hát beszélnek, ez miért lenne a te bajod? Értem, hogy zavar, de sok mindent nem tudsz tenni. Adott esetben közölheted, hogy ez ostoba pletyka, de bebizonyítani mindenkinek, az elég feleslegesnek és hiábavalónak tűnik számomra.
9/10 anonim válasza:
A "jóképű férj" párja mit gondol? Amúgy igazuk van ne törődj a pletykával :)
10/10 A kérdező kommentje:
A jóképű férj is csak barátként tekint rám és semmi több. A párja is tisztában van vele hogy nincs köztünk semmi. Tehát ők nem gondolnak semmit. De köszönöm a tanácsokat
2015. dec. 11. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!