Az egyik barátom azt mondta hogy flegma vagyok hogyan bizonyítsam be hogy nem vagyok az?
Mert ő az egyik barátnőmnek azt mondta hogy flegma vagyok és a barátnőm kérdezte tőle hogy miért mondta és ő erre azt válaszolta hogy nem tudom.
Légyszi segítsetek hogy hogyan bizonyítsam hogy nem vagyok az.
Előre is köszönöm.
Tehát van egy barátodnak nem nevezhető akárki aki azt mondta a barátnődnek, hogy hazudtam, de legalábbis azt sem tudom, mit beszéltem és erre Neked bármit is bizonyítanod kellene. Maaaaaargit nooooormális?
Amúgy meg ne akarj más lenni mint amilyen vagy. Hogy ezt ki minek értékeli az meg már az Ő világlátása és gondja.
Én pl. zárkózott vagyok. Van aki ugyanezt mulyaságnak és van aki nagyképűségnek gondolja. Szerinted melyiknek mit kéne bizonyítanom? Senkinek semmit.
Ha a barátnőd nem lesz a barátnőd, csak mert valaki mondott rólad valamit akkor -bármily kegyetlenül hangzik - hidd el, jól jártál, hogy nem a barátnőd és most derült ki, nem 5 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!