Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért néznek le engem a...

Miért néznek le engem a barátaim? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mostanában azt vettem észre, hogy a barátaim lenéznek, flegmák velem. Nem vagyok zárkózott típus, sőt nyílt vagyok új barátságok terén. Nem tudom, hogy hol rontottam el, és mit. Légyszíves segítsetek, mert nagyon rosszul esik, hogy ilyenek velem. 12/L Negatív válaszoktól kérlek kíméljetek!

2014. aug. 10. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Engem nem néznek le de valószínűleg a természetem miatt. Ha beszólnak akkor én nem hagyom annyiban és visszaszólók,meg hát én magas is vagyok meg egy kicsit izmos is és ha valaki flegmázik velem akkor azt kiosztom.
2014. aug. 10. 22:07
 2/4 anonim ***** válasza:
ha lenéznek akkor nem a barátaid, kakild le őket jó magasról
2014. aug. 10. 23:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Megkérdezném, hogy mégis mi bajuk van, aztán hagynám őket a fr*ncba. 12 évesen amúgy velem is elkezdtek ilyenek lenni az akkori "barátaim", összevesztünk, hetekig nem szólt hozzám senki. Aztán most nekem vannak jó fej barátaim, és őket kakikálja le mindenki, úgyhogy megérte.

18/L

2014. aug. 21. 11:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazából, ha megkérdezem, megsértődnek, és azt mondják nem néznek le, de nagyon látszik, hogy mégis lenéznek. Megpróbálok velük beszélni! Köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 22. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!