Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan bizonyítsam be, hogy...

Hogyan bizonyítsam be, hogy nem én vagyok a bűnös? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőmnél aludtam szilveszter este. Egy hónap elteltével rám írt, hogy szerinte a saját cuccaimmal összefogtam egy ruhadarabját,nézzem meg,hogy nálam van-e.

Szilveszter óta már biztosan találkoztam volna vele, de nincs nálam az eltűnt holmija. Erre ő megvádolt, hogy pedig biztosan nálam van, elloptam tőle. Ha ez eddig nem lenne elég megalázó, már a barátja is fenyeget, hogy azonnal juttassam vissza,mert baj lesz.

Hogy bizonyítsam be, hogy teljesen ártatlan vagyok, és soha nem loptam/lopnék, főleg egy barátnőmtől? Már ha annak lehet nevezni most már...

2016. jan. 31. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Sehogy. Vagy elhiszi, vagy megy a levesbe a csaj. Az ilyenért sosem kár, aztán magára vessen, amikor megtalálja.
2016. jan. 31. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd fel rágalmazás miatt. Nyugodtan megteheted.
2016. jan. 31. 18:56
 3/5 A kérdező kommentje:
annyira a szívemre tudom venni az ilyeneket, nem tudom csak úgy lesz*rni...
2016. jan. 31. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mitől tudnak így megbolondulni az emberek.

Nem kell bebizonyítanod azt, hogy mit nem tettél meg. Bizonyítsa ő, hogy nálad van a holmija.

2016. jan. 31. 19:08
 5/5 anonim ***** válasza:

1 hónap elteltével rajtad keresi? Hány éves a barátnőd? ez nagyon gáááz :D

Valószínű ő pakolta el.

Te ne bizonyíts semmit,hiszen nem te vitted el.

Mond neki,hogy menjen át hozzád és forgassa át a szekrényed,de nem te vitted el ha ettől ő megnyugszik -.-

Én is volt,hogy 2-3 hét elteltével kerestem egy pólót és kiderült,hogy barátnőm vitte el,mert öltözködtünk buli előtt ő meg berakta. De nem vádoltam meg lopással :D csak mondtam,hogy véletlen nem vitted el az egyik xy pólómat. Nézd már meg,mert hetek óta keresem. Megnézte és nála volt. Másnap mikor átmentem oda adta. Rövidre zártuk.

Nem nagy barátság lehet ha téged lopással megvádol. Ha tényleg barátnők lennétek nem így mondta volna,hanem,hogy nézz szét,nem e vitted el,mert kereste már mindenhol hetek óta nem találja.Ha mondod,hogy nincs akkor nincs. Ennyi. Hol a bizalom?

2016. febr. 1. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!