Fideszesek, nem nevetséges amit a független médiumokról szoktatok mondani, mikor eközben a kormánymédiákról újra és újra ezredjére is kimondja a bíróság, hogy hazudoznak?
Kismilliomodik megynyert per:
Lehetséges, hogy lassan elismeritek, hogy csak hihetetlenül elfogultan ítélkeztek? Lehetséges ha ebben tévesen ítéltek akkor a Fidesz minden más ügyében is benézitek az igazságot?
Hát ez elég szőrszálhasogató per, hiszen maga Juhász ismerte el, hogy sajtófigyelést végzett a maffiózó Portiknak. Most hogy ezt pontosan milyen szavakkal tálalja a média, az már ízlés dolga.
Ne aggódj, az index semmivel nem jobb:
Igen, kiragadtam a lényeget. A lényeg:
1) Ez a per nevetséges, valaki nem dolgozik ingyen egy maffiózófőnönek, csak ha pénzt kap érte, vagy az ő embere, más nem nagyon képzelhető el józan ésszel, nevetséges, hogy ezért a bíróság Juhász javára ítélt.
De sebaj, így még jobban rögzül mindenkiben, miféle alak is ez a Juhász.
2) Ezer más példa van, amikor meg az indexet ítélték el, amint azt be is bizonyítottam.
Itt van a fideszes média 100 hazugsága:
Én is fideszes vagyok és magasról leszarom, nem olvasok magyar politikai rovatokat mert mind a kormánypárti mind az ellenzéki úszít egytől egyig kivétel nélkül. A másik dolog az ilyen kérdéseket nem a többi embernek kellene feltenned hanem az adott hírportál szerkesztőségénél.
Ja és mellesleg nem létezik független médium. A világ nem fekete fehér ahogy azt te látod. Amíg létezik érdek addig ne várj igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!