Mibe kerülne a főnöknek néha megköszönni az emberei munkáját? Akár egyéni akár kollektív szinten?
Mondjuk éves szinten így a karácsonyi időszakban az éves leállás előtt (karácsony- jan 1 között ) mibe kerülne a főnöknek megköszönni a kollektíva munkáját?
Mert az hogy nincs 5 ft jutalom se egy dolog, na de a dicséret még 5 ftba se kerülne és még az sincs.
Ha meg mindenki annyira szar hogy még egy köszönömöt se érdemel-akkor mit keresünk a helyünkön? Akkor miért nem vagyunk kirúgva?
"Amiert minden honapban kapsz is dicseretet a szamladra
"
A minimálbért?? Kösz!!!
Ja és dolgozni lehet ám sokféleképpen. Lehet úgy is hogy "jóvanazúgy"......biztos ismered ezt a hozzáállást.
mert lehet így is dolgozni....
ez is munka nem?
". Változna ettől valami? "
Változna mert a köv kérdésem az lenne ha már annyira jól dolgoztam mennyit kíván nekem emelni a cég jan 1-től? Mert jutalom az nincs oké ne kis legyen minek de egy IMMÁRON KIMONDOTTAN BEISMERTEN JÓ dolgozót a cégnek érdeke emeléssel motiválttá tenni hogy
a) még jobb legyen
b) egyáltalán maradjon
mert egy jó dolgozó nem csak itt tud ám jó dolgozó lenni. másutt is tud.
Ellenvetés?
Nem kotelezo minimalberert dolgoznod...
Segedmunkas 8 altalanossal megkeresi jo sok helyen a 300 at:) nem hasra csapva irom, lattam.
"Sőt, majd jól kirúg,"
ettől nem kell féljek itt senkit ki nem rúgnak. öngól lenne a cégnek mert akkor ki dolgozna? új ember ide nem jön mert ennyiért már egy borsodi cigány se jönne el.
"Segedmunkas 8 altalanossal megkeresi jo sok helyen a 300 at“
de én nem vagyok segédmunkás és nem is lennék az se 300-ért se 3x 300ért. semennyiért.
kösz ha ez az alternatíva hogy tróger vagy ez ami most van tudod mit? akkor maradjon ez.
"mert egy jó dolgozó nem csak itt tud ám jó dolgozó lenni. másutt is tud.
Ellenvetés?"
Az, hogy mint tudjuk, a három diplomáddal (ebből egy MSc, saját költségen végezted el) csak a "közmunkába a semmibe" mehetsz, mint már korábban ezerszer elsírtad.
Tényleg, egyébként kaptatok már idén fizetést?
"csak a "közmunkába a semmibe" mehetsz, mint már korábban ezerszer elsírtad."
Így van. Hova kell egy 3 diplomás ember? Meglátják és kösz nem. AZ ok : még a végén egy ilyen embernek fizetni is kéne valami rendesebb bért. Inkább fel se vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!