Nem segít, és lenéz mióta megtudta, hogy nincs diplomát, mit csináljak?
Van nálunk egy vegyész, igazából ő a fővegyész, aki eddig mindig dicsérte a munkámat, reggelente beszélgetett velem, ha bármi kellett, adott (mármint a munkához). Ő eddig azt hitte, hogy én is egyetemista vagyok, én viszont ezt nem tudtam, hanem egyszer kérdezte, hogy melyik szakra jártam, mondtam, hogy én nem jártam egyetemre, szakiskolát végeztem, szakmám van. Aztán csalódottan mondja, jaaa... Na azóta nem beszélget velem, ugyanolyan lenéző mint bárki mással, és nem hajlandó segíteni, ha kell valami, a főnökömnek kell szólni, hogy szóljon neki, mert neki talán megcsinálja. Nem a beszélgetéssel van a baj, az nem hiányzik, meg felőlem azt gondol rólam amit akar, nézzen le, ha neki jól esik, ami zavar az az, hogy a munkában nem hajlandó segíteni, így én se tudok úgy dolgozni. Mit tehetnék?
L/23
Tényleg elég gáz. Most ha jól dolgozol és elégedett a munkáddal, akkor nem mindegy, hogy mit végeztél?
Egyébként ügyes lehetsz:) a mostani szakmunkásképzés színvonala sokszor borzasztó, jó hallani, hogy vannak, akik ennek ellenére is sikeressé válnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!