Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem segít, és lenéz mióta...

Nem segít, és lenéz mióta megtudta, hogy nincs diplomát, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van nálunk egy vegyész, igazából ő a fővegyész, aki eddig mindig dicsérte a munkámat, reggelente beszélgetett velem, ha bármi kellett, adott (mármint a munkához). Ő eddig azt hitte, hogy én is egyetemista vagyok, én viszont ezt nem tudtam, hanem egyszer kérdezte, hogy melyik szakra jártam, mondtam, hogy én nem jártam egyetemre, szakiskolát végeztem, szakmám van. Aztán csalódottan mondja, jaaa... Na azóta nem beszélget velem, ugyanolyan lenéző mint bárki mással, és nem hajlandó segíteni, ha kell valami, a főnökömnek kell szólni, hogy szóljon neki, mert neki talán megcsinálja. Nem a beszélgetéssel van a baj, az nem hiányzik, meg felőlem azt gondol rólam amit akar, nézzen le, ha neki jól esik, ami zavar az az, hogy a munkában nem hajlandó segíteni, így én se tudok úgy dolgozni. Mit tehetnék?

L/23

2019. okt. 27. 09:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Ilyen gyerekes embert.
2019. okt. 27. 09:05
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Na erre mondják hogy az illemet és az erkölcsöt nem adják a diplomával. Diplomások, pffff, szánalmasan elszálltak maguktól, tiszt. a kivét.nek!
2019. okt. 27. 09:07
 3/14 anonim ***** válasza:
26%
* na majd az élet megneveli, ne félj! Am beszélj a főnököddel ha ezt csinálja továbbra is, mert ez aljasság attól, akiről írtál!
2019. okt. 27. 09:09
 4/14 anonim ***** válasza:
62%
Mert egy arrogáns gyökér, majd ha sepregetni fog nem lesz ekkora melle
2019. okt. 27. 09:16
 5/14 A kérdező kommentje:
#3 Tudja a főnököm, de nem tud mit csinálni. Rá se hallgat, mivel nem a felettese.
2019. okt. 27. 09:23
 6/14 anonim ***** válasza:
61%
Én kifejezetten boldog lennék, hogy kikerült egy olyan ember az életemből, akinek nem az ember, hanem a végzettség, a papír számít emberi kapcsolataiban. Ezt ne sajnáld... Lehet most nem vígasztaló amit írok, de később ezt be fogod látni, hogy nincs szükséged ilyen felszínes, "akkor vagy számomra csak értékes, ha megvan bizonyos papírod, melyet elvárok" típusú emberekre.
2019. okt. 27. 09:31
 7/14 anonim ***** válasza:
81%

Tényleg elég gáz. Most ha jól dolgozol és elégedett a munkáddal, akkor nem mindegy, hogy mit végeztél?

Egyébként ügyes lehetsz:) a mostani szakmunkásképzés színvonala sokszor borzasztó, jó hallani, hogy vannak, akik ennek ellenére is sikeressé válnak.

8/14 anonim ***** válasza:
36%
Fúúú, ez aztán a jellem...
 9/14 anonim ***** válasza:
94%
szemtől szembe meg kell kérdezni tőle, hogy mi a retek baja van?! Álljon hozzád normális emberként a munka terén vagy otthagyod a 3,14ba és keresel másik állást.
2019. okt. 27. 09:41
 10/14 anonim ***** válasza:
34%
Hihetetlen, hogy ilyen primitív létformákkal élek én egy bolygón.
2019. okt. 27. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!