Hogy jelöljem az önéletrajzban, hogy nem kaptam ki a diplomát nyelvvizsgahiány miatt?
Januárban végeztem az egyetemen, sajnos csak egyik nyelvvizsgám van meg. Nyelvtanárhoz járok jelenleg is, Őssszel tudok leghamarabb menni a második nyelvből nyelvvizsgázni,így ha sikerül akkor november körül kapom ki a diplomát. Ezt hogy jelezzem az önéletrajzomban?
Bocsi de elég tapasztalatlan vagyok ilyen téren.
simán beírnám hogy melyik egyetemen milyen szakra jártál.
Azt hogy még "nincs a kezedben" az oklevél nem is kell beírni.
Csak simán:
XY egyetem vagy főiskola
XY szak, ennyi.
Csak még annyit hogy úgyis tökmindegy, jelenleg ebben az országban nem szakma szerinti munkavégzés folyik.
Ha úgy vesszük azt a szakot amit végeztem, na abban a szakmában 2-3 hónapot dolgoztam eddig, 36 vagyok már.
Amúgy voltam már vagy 10-12 cégnél.
Igen tudom,hogy megy ez. Csak nem szeretném, hogy megtévesztő legyen a dolog. Nem akarok átverni senkit azzal,hogy megvan a diplomám, aztán mikor kérik akkor szégyenkezhetek.
Köszi neked is!!:)
"Azt hogy még "nincs a kezedben" az oklevél nem is kell beírni."
"Interjún meg amúgyis rá fognak majd kérdezni."
Nálunk volt, hogy a jelentkező nem írta be. Nem kérdeztek rá, fel is vették. Akkor bukott ki amikor szóltak neki, hogy le kellene leadni diploma fénymásolatot. A pacák meg hebegett, hogy nincs. Kivágták mint a macskát sz**-ni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!