Miért bunkózik velem a főnök mióta megkaptam a diplomát?
Nagyon bunkó velem a főnök mióta megtudta hogy diplomás vagyok. Nem is tudta hogy levelezőre járok, három évet kibekkeltem így de az államvizsga maratoni 2 napja miatt kiderült. Úgy tűnt nem is érdekli azután átment bunkóba.
Vajon igazuk van azoknak akik szerint az a baja neki hogy diplomásként nyilván emelést kérek majd (így lesz) és ő nyilván nem fog adni (ahhoz túl sóher) én meg nyilván elmegyek majd máshova (így lesz-ha nem kapok emelést megyek máshova)?
Ez lehet az igazi baja, Hogy ezt ő már végigzongorázta magában?
Főnöknek van diplomája? Mielőtt megszerezted jófej volt?
Milyen cég?
"Főnöknek van diplomája? Mielőtt megszerezted jófej volt?"
Semmije sincs csak egy szaros érettségije, állami cég el lehet képzelni milyen okból került épp ő a vezetői székbe, 25 évesen, zéró diplomával és nulla referenciával.... jól bemutattam a főnökömet?
Elmondásod szerint nem is tudták, szóval ezekszerint nem ment a munkád rovására, nem maradoztál ki erre hivatkozva, vagy hasonlóak.
Egyértelmű, hogy a felvázolt sorozat a problémája, csak még fűzd hozzá, hogy új embert kell felvennie, megismertetni/betaníttatni.
Ja, akkor így érthető.
Ezek a kapcsolatok lévén vezetői pozícióba került főnökök általában istenkirálynak érzik magukat, és úgy gondolják, hogy nekik mindent lehet.
Főleg ha te többet elértél már az életben mint ők...
Nem hiszem, hogy a fizetésemelés az oka.
#1 voltam
"ég csak nem is a diplomától várnám a megváltást,"
Én se attól várom. Meg is írtam tisztában vagyok vele hogy béremelésre az esély nulla tehát ebből váltás lesz.
És ezt a főnök is nyilván lesakkozta magában, hogy emelést fogok kérni, ő nem fog adni, tehát elmegyek. És azóta úgy kezel mint aki már fél lábbal odakint van.
Valóban csak idő kérdése.
Te, Balázska, eddig úgy volt, hogy van három diplomád, ebből egy MSc és ezekkel sehová sem mehetsz, mert 300 km-es körzeten belül csak közmunka van.
Kicsit jobban is figyelhetnél a kamusztorijaidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!