Van aki nem bírja/bírta a gyári munkát?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírom a gyári munkát. Úgy érzem, hogy ez egy részről szégyen is meg nem is.
Más is van így?
2019. okt. 7. 16:24
11/13 anonim válasza:
Én is lány vagyok és nagyon fáj ez az egész.
Fárasztó is de talán a lelkemnek rosszabb.
Azért tartok ki, mert egy műszak. 3ba soha többet nem akarok..
12/13 anonim válasza:
2 hétig voltam gyárban, de ez az idő is maga volt a pokol. fel nem tudom fogni, hogy tudják egyesek ezt 20-30 évig csinálni....
13/13 anonim válasza:
Én még diákmelón voltam két éve egy hónapig, már azt utáltam, de kibírtam nagy nehezen.
Most esti suli mellett vagyok heti háromszor, és ma végeztem az első hetemmel, de már most elegem van. Megaláznak, mert még gimis vagyok, nem tudok annyira jól elbeszélgetni sem emberekkel, mert visszahúzódó vagyok, nem érzem jól magam. Nem hiszem, hogy sokáig fogom csinálni. Amúgy is inkább a sulira kellene koncentrálnom, csak hát ugye kell a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!