3 műszakos gyári munkát túl lehet élni? Sok túlórák is vannak.
Én túl sokáig csináltam, mert nem volt más lehetőség. Sajnos az örökös átállás az egyik szakról a másikra annyira megviselt, hogy ráment az egészségem. A két szak még oké, de az éjszakás műszak borzalmas. Főleg, hogy ugyanazt a darabszámot és teljesítményt várják el, mint délelőtt, amikor azért pihentebb vagy. Én belebetegedtem, konkrétan rákos lettem. Most azért küzdök, hogy visszaszerezzem az egészségemet.
Ha tudod, kerüld el a három szakot.
Eddig mindenki belehalt a gyári munkába, hátul a kazánházban szokták elégetni őket. Akiket látsz kijönni a kapun, azok csak hologram.
Egyéb hülye kérdés?
Nekem nincs bajom vele. Minden szakban van valami jó, ahogy persze rossz is.
Délelőttös után tudok ügyeket intézni, vásárolni, egyszerre érek haza a gyerekekkel.
Délutánosban sokáig tudok aludni, és délelőtt mindig van szabad hely a fodrásznál és a körmösnél. Ilyenkor sok én időm van, tudok élni a hobbimnak.
Éjszakás héten szabad az egész nap. Délnél tovább sose tudok aludni. Vagy csak délután dőlök le egy kicsit, akkor jobban bírom reggelig. Utolsó nap le se fekszek, csak este, így az átállás se gond.
Keveset szoktam aludni, napi 5-6 óra elég. Nem elhanyagolható, hogy nekem az adókedvezmény nélkül is 100 ezerrel több a nettóm, mint neked, túlóra nélkül. 110-ért legfeljebb egy szakba lennék hajlandó járni, 6 óràban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!