Mennyire reális, hohy napi 9 órás,3 műszakos gyári munka mellett eltudok végezni egy egyetemet levelezőn?
Mérnök, de inkább gazdaságinformatikában gondolkodom...
Ha ez így nem lehetséges, akkor mi lenne a jó megélhetési alternatíva gyár helyett, csak érettségivel, ami mellett már bevállalhatnámnazbegyetemet?
Köszi a válaszokat!
Gondolom a mérnökinfó is elvégezhető munka mellett, különben nem indúlna levelezőn...
Gondolom mindenki dolgozik, aki levelezőn tanul.
Csak lehet más tipusú munkát.
Az a baj, hogy kerestem, jelentkeztem irodai munkákra, de eddig sehova sem vettek fel, csak gyárba. Gondolom, mert kicsit túlkoros vagyok és nincs másfajta tapasztalatom...
Igazából, ha meglenne az első évem mondjuk gazdinfóból, akkor már lehetséges, hogy valameyik bank gyakornokként alkalmazna, nem?
Főleg, hogy a fizetés nekem annyira nem számít, így is csak nettó 150-et keresek, pedig van éjszakai műszak.
Akkor csak az első évvel kéne megbírkózni ilyen munka mellett.
Vagy 26 évesen már nem veszik fel az embert ilyen könnyen gyakornoknak sem?
Köszi!
Az miért jobb ha nappalin kezdem és aztán megyek át levelezőre?
Úgy könyebben vesznek fel gyakornoknak, vagy azért írod, hogy az alapok jobban megragadjanak? Nem vágom. :D
Ha levelzőre megyek, akkor nem kell már érettségiznem, csak kell egy nyelvizsga, vagy emelt angol érettségi (amúgy tudok angolul, csak nem emelteztem). Ha nappalira mennék akkor már lehet, hogy kellene újra érettségizni, BGE gazdinfónál a 319 ponthatár még oké, de ha nőne 11 ponttal, akkor már nem vennének fel.
A diákhitellel az a baj, hogy csak abból (70 ezer/hó), munka nélkül nem tudnék megélni...
Hú, köszi!
Pl. Te hova jársz, Óbudai?
Mennyire volt előzetes tudásod, tudtál e már valamit amikor jelentkeztél, vagy éppen csak az érettségihez/ponthatár eléréséhez volt meg addig a tudásod és utána fejlődtél fel párhuzamosan a tananyaggal?
Nem nagyon van időm írni most, de tényleg köszi!
ma 13:37
Küldtem üzenetet arról, hogy nekem milyen.
Igen, most olvastam...
Nagyon nagyon szépen köszönöm, nagyon hasznos válasz volt!
Sokat segítettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!