Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van aki nem bírja/bírta a...

Van aki nem bírja/bírta a gyári munkát?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem bírom a gyári munkát. Úgy érzem, hogy ez egy részről szégyen is meg nem is.

Más is van így?

2019. okt. 7. 16:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen világos, hogy lelki, vagy fizikai értelemben gondolod?

De természetesen különbözőek vagyunk, különböző képességekkel és tűréshatárokkal. Van, aki ezt bírja jobban, van, aki meg azt. Nincs ezzel semmi baj. Csak találja meg az ember azt, amivel szívesen foglalkozna.

2019. okt. 7. 16:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Gyűlöltem! Még a gépek szagát is, nemhogy a zaját!
2019. okt. 7. 16:31
 3/13 A kérdező kommentje:
Lelki értelemben gondolom..
2019. okt. 7. 16:40
 4/13 anonim ***** válasza:
59%

És miért nem váltasz?

Posta, őrség, kajafutár, sereg,... ezekhez nem kell nagy tudás, és kb. azonnal felvesznek.

2019. okt. 7. 16:48
 5/13 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2019. okt. 7. 17:08
 6/13 anonim ***** válasza:
45%

Lány vagy...ÉS?

A posta, sereg, futárkodás, bolt,... mióta tilos nőknek?

2019. okt. 7. 17:17
 7/13 anonim ***** válasza:

nem jó a monotóniatűrésed

ha nincs más lehetőséged jelenleg akkor kérdezz utána hogy halgathatsz e közben zenét, általában megszokták engedni

soha nem szégyen a munka bármit is csinálsz, ki tudja lehet gyárimunkásként nagy hősnője leszel a szovjetúniónak. van a kemény munkában böcsület

2019. okt. 7. 17:18
 8/13 A kérdező kommentje:
Posta, bolt oké. Oda jelentkeztem is már, hogy tudjak lépni, de sereghez én túl báránylelkű vagyok.
2019. okt. 7. 17:29
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sem bírom. Kézbesítőként dolgozom, nem adnám semmiért a szabadságot. Vannak negatív dolgai, nem kevés, de ezerszer inkább ez, mint a 3 szak, bezártság, monotonitás.
2019. okt. 7. 18:13
 10/13 anonim ***** válasza:
A 3 műszakot nem bírtam, de hosszú távon az olyan fizikai munkát sem bírnám, ami a kezet/ujjakat erőlteti.
2019. okt. 7. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!