Hogy lehet "karrier"-nek nevezni a gyári betanított munkát?
Amikor én mentem gimnáziumba még 1995-ben,akkor az általános iskolában minket azzal ijesztgettek a tanárok hogy ha nem tanulunk jól akkor majd buta szakmunkások leszünk. Ehhez képest manapság pl. megnyitott Gyöngyös mellett az Apollo Tyres Gumigyár és úgy reklámozzák magukat hogy ez itt a tehetséges fiatalok nagy kiugrási lehetősége!!!
Ezt egyébként minden gyár nyitásakor előadják.Sőt a Procter&Gamble egyik gyára iskolákba is elment és azzal molesztálták a gyerekeket hogy tanuljanak fröccsöntőnek!!! (a HR igazgató szomorúan mesélte hogy a szinte egy gyerek sem akart az lenni)
Ne gondolkodjatok azon hogy érdekel e valami szakterület, vagy például hogy a hobbidat át lehet e üzleti lehetőséggé konvertálni.
NE GONDOLKODJ!!! Nézd meg milyen gyár van a közelben és az leszel: gumiabroncsgyártó meg fröccsöntő.
Mindenhova agyatlan droidok kellenek, ez az igazság. Multik gyárai, gyártósori melók...
Mondjuk az idióta volt tanáraiddal és a "buta szakmunkás" dologgal nem értek egyet. Nem tudom, hol buta egy ács, egy villanyszerelő, egy épületgépész.
Még egy gyàrban is lehet elôre lépni, plàne ha tanul mellette valaki, az a kitartàst pedig làtjàk rajta.Nyilvàn nem lesz vezérigazgató 1 hét utàn.
A szakmunkàsok, a jó szakmunkàsok pedig bőven nyargalhatnak előre, de ott is csak kitartàssal.
Hát nem tudom, Bosch sorvezetőként 350-400 nettó, érettségivel.
Azért az nem rossz karrier.
És akkor hol a vége?
9: Hát ilyen fizetéssel érthető.
Nem kell mindenkinek egyetemi professzornak lennie.
Nem is működne a világ, ha mindenki az akarna lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!