Gyári munkások! Hogy viselitek a gyári munkát? Illetve aki nem szerette, nem bírta az hova tudott lépni tovább?
Másfél év autóösszerakás után kiléptem a biztosból a bizonytalanba. Hazaköltöztem fatornyos falumba, ott szerencsére kaptam egy nem túl jól fizető, de elfogadható állást, és mellette egy üzlettárssal hozzáfogtam egy vállalkozáshoz. Önmagában sem a hivatalos, nyolcórás munka, sem a mellékes nem lett volna elég ahhoz, hogy jól érezzem magam az életemben, de így elég jó kombináció volt.
Ezt természetesen csak úgy tudtam megtenni, hogy a vállalkozás elindításához a szakmám megvolt már (az üzlettársam anyagiakkal szállt be). A trükköm egyszerű: szinte folyamatosan tanulok valamit munka mellett, mert készülök a jövőre. Nem lehet tudni, ez a mostani állásom meddig tart majd, úgyhogy most is látogatok egy tanfolyamot.
Természetesen az, amit egyes is ír, az is járható út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!