Gyàri munkàn kivül normàlis végzettség nélkül milyen munkàk vannak még ahol soha nem dolgoztatnak hétvégén?
Nem minden gyár egyforma, ahol én voltam ott hétfő-péntek reggel 6-délután 2ig volt csak munka.
De érdekes hogy mindig azok a legválogatósabbak akik a legkevésbé tehetnék meg. Nem baj írd ki még évekig ugyanezeket a kérdéseket ahogy eddig is, az biztos segít
Melyik gyárban? Nálunk csak ritkán van hétvége és annyira jól fizet, hogy elég sokan mennek be vígan és önként. Kötelezni nálunk sose köteleznek senkit semmire.
Sőt tovább megyek: eddig egy helyemen se dolgoztattak hétvégén, kivéve az éjszakás műszakot, mert az ugye szombat reggel ért véget.
Nem tudom mire alapozod ezt az agymenésed. Elmondanád?
Akkor halj éhen.
Most mit mondjunk erre? Büdös a munka. Szerintem fele annyira nem borzalmas, mint előadod, csak hát egy magadfajta naplopónak az is súlyosan megerőltető, ha egy szalmaszálat keresztbe kell tenni.
Ismerem a fajtád. Valódi munkára alkalmatlan vagy.
Menj inkább wc-s bácsinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!