Ez baj egy munkahelyen?
Lehet belőle gond, persze. Más kérdés, hogy ebből csinál-e ügyet a főnökség vagy nem.
A sunyiság miben nyilvánul meg? Van köze a munkához?
Minden esetre a jövőben ne munkaidőben a kollégák előtt kezdj el ordibalni, mert az rád sem vet jó fényt.
Ez nagyon sok mindentől függ,egyáltalán eljut e a fönökségig a dolog.
A melohelyemen egy 15 éve ott dolgozonak mondtam azt hogy szerintem nem normális,többen hallották de nem történt semmi.Mondjuk ha emiatt felmondtak volna nem is sajnáltam volna a melohelyet,ezután még 2évig ott meloztam és fönöke lettem az emlitett beosztottnak.
Nem hinném hogy gond lenne az őszinteség bárhol is, legfeljebb nem veled fogják kibeszélni a másikat.
Én is csináltam szokatlan dolgokat, ha valaki nem volt szimpatikus és úgy éreztem engem is emleget.
Akikről tudtam, vagy véltem hogy nyaliznak azokra megjegyzést tettem ha az iroda felé ment vagy a műszakvezető irányába "Megyünk árulkodni? Ma miről lesz a téma?"
A vége az lett hogy, ne csináljam már felnőtt emberek vagyunk, ide dolgozni jár az ember(és ezt pont egy olyan felettes közli, akinek vagy hárman tuti besúgnak) az külön vicces hogy azzal fenyegetőznek hogy ha nem tudtok együtt dolgozni akkor szét raknak minket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!