Ha klikkesedés van a munkahelyen, csak a Hr-es tartja össze a nèpet, akkor mi segìthet még? Milyen ötleteket tudtok?
Vérfrissítés.
A klikkesedés legdominánsabb személyeit ki kell b-ni a retkes p-csába.
Ez amúgy milyen munkahely? Óvoda?
Nálunk is vannak kisebb klikkek de ki a fenét érdekel, amíg a munka el van végezve? Ha a munka rovására megy, akkor ki kell rúgni azokat, akik hátráltatják a munkát és ennyi. Felnőtt emberek vagytok, nem kis taknyosok.
Sose értettem ezt...
Hadd találgassak egyet: iroda, mi?
Én is csatlakozom a 3-ashoz!
Aki gerjeszti a feszkót, főkolomposokat ki kell gyomlálni!
Milyen problémát okoz a klikkesedés, bármit is érts ez alatt?
Munka el van végezve időben, megfelelő minőségben?
Engem is érdekelne, hogy milyen problémákkal jár a klikkesedés, okoz-e a munkában fennakadást. Ha nem, akkor nem kell tenni semmit. Felnőtt emberek azzal barátkoznak akikkel akarnak, még akkor is ha a HR azt akarja, hogy az egész iroda egy "szép nagy család legyen". Egyszerűen nem létezik olyan, hogy minenki mindenkit kedvel és ez így van rendjén.
Ha okoz fennakadásokat a feladatokban akkor én is úgy gondolom, hogy a főkolompost ki kell rúgni. Helyette normális, új embert felvenni és helyreáll a rend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!