Dolgoznál olyan munkahelyen, ahol az illemhely kulcsát, mindig a főnöktől kell elkérni?
Figyelt kérdés
2019. szept. 30. 20:13
1/14 anonim válasza:
Ha álmaim munkahelye,akkor igen.
2/14 anonim válasza:
attól függ, mennyire kell a munka, mennyire van vagy nincs más lehetőség, mennyire fontos munkát találni. Illetve mennyire vagy szemérmes. Vannak akik közhírré teszik, hogy: na én most elmegyek pisilni (jellemzően lányok), vannak akik csak kisunyulnak a wc-re. Szerintem, egyébként nem gáz, ha egyébként normális a főni. Lehet, hogy nem zsarnokságból van így, hanem csak voltak korábban rossz tapasztalatok és azért van így. Nálam régen dolgoztak csajok otthon de wc a lakásban volt. Munka meg az udvaron. Ha kellett valakinek wc-re menni ment fel a lakásba és jött vissza kicsit később. Senkinek nem volt ebből gondja. Nem kellett kulcsot kérni de mindenki tudta ki mikor van éppen az illemhelyen. Szerintem ez nem para.
3/14 anonim válasza:
Persze. Majd megunja, hogy minden órába járkálok hozzá. A 8 óra alatt 2-3 litert megiszok, plusz kávét is iszok, úgyhogy elég sűrűn járkálok
4/14 nemaRendőrség válasza:
Persze, elkérem rákacsintok és megyek.
Egyébként nem olyan rossz dolog az. Mi most tele lettünk arabokkal meg fekákkak és mindig mellépisilnek meg benne nem húzzák le rendesen.
Már szólva lett a főnöknek hogy rakja őket odébb egy másik alig hasznát wc-hez, de nem
5/14 anonim válasza:
Persze, szintén én is sokat iszok, max. pisis lenne a becenevem, de kit érdekel? Vesémnek kell a víz, szeret fürcsizni a jó kis ásványvízbe.
6/14 anonim válasza:
Nem, mert nekem igencsak szükségem van arra a helyre.
7/14 anonim válasza:
Nem igazán, hacsak nem lennék nagyon rászorulva arra a munkára. A wc az egyetlen, amire nagyon ki vagyok éleződve, ha az nem megfelelő, azon ki tudok akadni. De ez ilyen női dolog, lehet a pasik másképp gondolják.
8/14 anonim válasza:
Vennek pisilouveget es ha a csapban megerezne a hugyszagot akkor lehet elgondolkozna :)
9/14 anonim válasza:
Szokatlan formájának tartom a munkaidő betartatásának, tehát csak akkor dolgoznék nála, ha más választásom pillanatnyilag nem akadna.
Annak idején én is voltam "nagyfőnök", de ez eszembe sem jutott.
Férfi vagyok.
10/14 anonim válasza:
Nem, mert nekem kellemetlen lenne folyton elkéregetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!