Nálatok van "cég lúzere", akit mindenki piszkál? Ha igen, te hogy viselkedsz vele?
Nálunk van egy 40 körüli nő, és mindenki őt szekálja, de nem szól semmit, mintha észre se venné, hozzá lehet már szokva. Ne kérdezzétek, nem tudom, hogy mióta és miért lett ő a cég nyomija. Igazából ő tanít be, és nem tudom hogy viselkedjek vele. Beszélgessek vele vagy ne? Ha kedves leszek hozzá mennyi az esélye hogy engem is lúzernek fognak nézni?
22/F
Nagyot tévedsz kérdező! Balázska az egyházi iskolás, iszákos főnökös kérdéseket löki.
A bombanőstől sokkal értelmesebb ember. A bombanős az egy durván beteg elme.
És hogy a kérdésre is válaszoljak: van nálunk egy. És oldalakat tudnék mesélni viselt dolgairól, de annyira egyedi eset, hogy felismerhető lenne, úgyhogy nem teszem. Lényeg az, hogy mindenki azon csodálkozik, hogy maradt eddig életben az illető.
Szánalmas és elitélendő, hogy a magyar munkahelyek olyanok, mintha szellemi fogyatékos óvodások gyűjtőhelyei lennének!
Oda dolgozni kellene járni és nem a másikat ba szogatni! Sajnos sok élettelen gyökérnek más szórakozási lehetősége nincs, mint a másikon röhögni, szivatni, kirúgatni.A normális emberek hánynak tőletek!
Gondolom ez a nő is magasan felűlmúlja szellemileg a társaságot, és bölcsen inkább szóra sem méltatja.
Hogyan szólj hozzá? Ha ő normálisan szól és a leírásod alapján úgy gondolom, ő épp azzal lóg ki a sorból, hogy nem egy nagypofájú bunkó, akkor te is beszélj vele tisztelettel, annál is inkább, mert nem a haverod, hanem egy idősebb nő.
Van neki biztosan épp elég baja a munkahelyi idiotaságokon kívül is!
"Aki nem teljesít, a közbenjárásommal kirúgják"....Másik undormányos példánya a munkahelyi férgeknek!
De az nyilvánvaló, hogy a saját bőrödön egyszer sem próbáltad ki, hogy reálisan mennyit lehet a kirúgatott illető munkakörében teljesíteni!
Az irodista macák, meg nyakkendős bájgúnárok sem fogtak egy seprűt sem a kezükbe életükben, mégis sorra rúgatják ki azokat a takarítókat, akik 3 ember helyett dolgoznak egy személyben, annyit güriznek, hogy azt sem tudják, merre vannak fejjel, de az irodás puccosmaca kirúgatja, mert ő unatkozik, mert ő megteheti, mert a legeldugottabb sarokban maradt egy morzsa, amit amúgy ő maga hajított direkt oda, de a takkernö a szar, mert nem teljesít eleget... Na, az ilyen semmirekellő kirugatos, mások alatt ásó nyikhajokat kéne visszadugni az anyjukba.
Máris jobbak lennének a magyar munkahelyek.
(Ez utóbbi nem a kérdezőnek szólt, hanem valamelyik fentebbinek).
Nincs. Egy nagy cégnél dolgozom, én vagyok még 170 emberrel(ugyanaz a pozíciónk)a ranglista legaljàn, ehhez képest a felelőssèg nagy, de szeretem. Mindenkivel tudok beszélgetni, hülyèskedni, nem beszéljük ki egymást és nincs mindenki egy ellen dolog. Mondjuk fiatal társaság, a feletteseink 29, illetve 25 évesek, köztünk is 25 éves a legidősebb.
Emellett építőipari szakmát tanulok, sok a gyakorlat és ott sem piszkàljàk egymást a pasik(mindenki 35-50 év között van). Én nő vagyok(az egyetlen az osztályban) és nekem még segíteni is szoktak cipekedni. Szóval én jelenleg elégedett vagyok. Kaptam pont eleget idióta, lenèző emberekből, akik belőlem próbáltak lúzert faragni, csak nem sikerült nekik, de szerencsére sikerült megszabadulni mindannyiuktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!