Nálatok van "cég lúzere", akit mindenki piszkál? Ha igen, te hogy viselkedsz vele?
Nálunk van egy 40 körüli nő, és mindenki őt szekálja, de nem szól semmit, mintha észre se venné, hozzá lehet már szokva. Ne kérdezzétek, nem tudom, hogy mióta és miért lett ő a cég nyomija. Igazából ő tanít be, és nem tudom hogy viselkedjek vele. Beszélgessek vele vagy ne? Ha kedves leszek hozzá mennyi az esélye hogy engem is lúzernek fognak nézni?
22/F
Kedves anonymousreview60!
Náluk nincs csesztetés, meg semmi ilyesmi.
Aki nem végzi el a munkáját és ezzel plusz időt vesz el a műszakomból, azzal elbeszélgetek először.
Amennyiben nem fogadja meg a tanácsaimat, akkor eszkalálnom kell a csoportvezető, illetve főnök felé.
Ha nem kezdenek az illetővel semmit, akkor becélzom és bizonyítékokat hozok fel ellene, ez értem "eltüntetés alatt (ebben kifejezetten elszánt vagyok).
Egyenesen gyűlölöm és megvetem azokat az embereket, akik a legkevesebb/leghanyagabb munkával akarják a legtöbb pénzt keresni, az ilyeneket ott gáncsolom ahol érem.
ISP/IT cégnél dolgozom, bár ez irreleváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!