Képzésen vagyok, és mindenki fura itt. Ti veletek volt már hasonló?
Mindegy hogy milyen képzés, a lényeg hogy kb 15 emberrel körbe ülünk, van egy előadó és sok csoportmunka.
Úgy érzem, csak én vagyok "itt". Mindenki más poénkodik, össze vissza beszél, próbálják a kínos szituációkat átrakni viccesbe, de kB. Folyamatosan.
Előző csoportom kedves volt nagyon, de most úgy érzem egy elveszett, amatőr tömeggel vagyok együtt, akik mint a suliban a diákok, próbálnak bizonyítani, produkálják magukat, és semmit nem tudok tanulni.
Ez nem is baj, mert szeretek otthon tanulni, alaposan.
Másrészt, ha engem néznétek rossznak valami miatt: vannak barátaim, akikkel mély témákról beszélünk állandóan, és egymástól tanulunk folyamatosan. Itt viszont esélytelen, mert oda fordulok egy kérdéssel valakihez, és valami poénkodós szöveget betol, mert nem tud semmit, és nem is próbálja megbeszélni.
Csak kis megértésre vágyom, hogy volt e veletek olyan hogy ti szerettetek volna figyelni, tanulni, dolgozni, és figyelmesek vagytok mindenkire, de mindenki más az ellentétetek?
Ilyenkor hogy éreztétek magatokat? Úgy, mint aki kilóg a sorból vagy úgy mint aki a legjobb a többiek között?
Köszönöm a válaszotokat.
Az általános és középsuliban nekem alap volt, hogy mindenki értetlen, és sokat is olvastam és gondolkodtam rajta, miért van ez.
Tombolnak a hormonok, gyerekek még, a tanár pedig nálunk a hierarchiát erősítette: az elnyomottakat mégjobban elnyomta, a nagy arcúakat istenítette. Szóval kezelhetetlen volt a helyzet, és senki nem ellenőrzött senkit.
Nem számított ki a depressziós, ki szenved, ki mennyit tud tanulni.
Igen, velem is volt már hasonló de én ott annyira rosszul éreztem magam (majd megfulladtam), hogy ott is hagytam inkább.
Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!