Más is dolgozik hasonló helyen?
Nekem ilyen munkahelyem nem volt, de ilyen kollégáim igen. Az előző helyemen pl egy nő (jobban mondva a főnöknőm) teljesen annak a híve volt, hogy a munka és a magánélet egy másodpercig ne tal,álkozzon;
- a harminc perces szünetbe férjen bele minden; ne lépjük túll azt, mert pl a barátunkkal elcsacsogtunk vagy lejárkáltunk folyton cigizni.
- Ne késsünk és ne menjünk el elbb, ha lehet, mindent igyekezzünke lintézni munkaidőn kívül
- a teljesítményt ne befolyásolja, ha otthon történt valami
a magánéleti kifogások nem érdekelték, csak annyt felelt, "ez egy munkahely".
Soha semmit nem tudunk róla, ami a munkán kívüli életét illeti. Ha megszólalt az is csak munkával volt kapcsolatos, 1-2 mondat erejéig.
Ja és a szabadnapján is dolgozott.
Én nagyon jófejnek tartottam őt ígyis, mert a munkához értett és munkaügyileg igazságos volt.
Nekem szerintem így nem is lenne bajom, ha csend lenne végig.
Engem inkább az zavar, ha valaki olyan szinten munkamániás, hogy bujkálni kell előtte, amikor lemegyek cigizni, mert, ha összetalálkozunk, máris elkezdi mesélni, hogy a nap folyamán pontosan milyen munkákat végzett el; ami, valjuk be, nem kellemes, amikor a munkában tartasz egy kis szünetet, hogy kiszellőztesd a fejed és kicsit elhagyd a munkát :D
Munkavégzés KÖZBEN meg pláne nem szeretnék senkivel diskurálni, inkább arra figyelnék, amit csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!