Szerintetek mire véljem a kolléganőmnek ezt az új módiját? Lehet-e jelentősége? Vagy bolhából elefántot csinálok? Ti mit reagálnátok?
48 éves az illető hölgy, akivel kábé másfél éve dolgozunk ketten egy irodában. Nem túl elmélyülten, de úgy jóban vagyunk, elbeszélgetünk, viccelődünk. A lényeg: Rólam tudni illik, hogy néha szeretek jólesően nyújtózkodni, olyankor mindig kilátszik a hasam, aminek nem is tulajdonított egyikünk sem jelentőséget, mostanáig. Ugyanis a közelmúltban háromszor is, mikor nyújtóztam egyet mellette, a hasamhoz nyúlt és megcsikizte, közben meg gügyögött, hogy: "Júj, valakinek kikukucskál a pocija! Milyen cukorfalat!" Ráadásul nekem meg mindig úgy sikerült lereagálnom a dolgot, hogy elpirultam és nem bírtam abbahagyni a mosolygást. Akkor meg ezen vigyorgott, azt mondja: "Olyan édi vagy, amikor zavarba jössz." Ti mit szóltok illetve szólnátok? Mit tennétek? Beszéljek vele erről? De mégis, szerintetek mire számítsak? Vagy csak hülye vagyok, túlbonyolítom az egészet és tényleg bolhából elefánt szindróma?
23/L
Ha felmentek lakásra filmezni, vigyázz a hasadra nehogy leteperjen és megcsikizzen ha nem lát senki titeket.:)
De a viccet félretéve, ne adj rá lehetőséget, hogy megcsikizzen. Vagy kezd el te is fogdosni a hasát, egy kicsit csipkedd meg a hájat a hasán és közben tegyél rá te is megjegyzéseket, és lehetőleg sűrűn csináld hátha észreveszi magát. Ha szóvá teszi egy idő után mondhatod,hogy nem kezdted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!