Szerintetek mire véljem a kolléganőmnek ezt az új
módiját? Lehet-e jelentősége? Vagy bolhából elefántot
csinálok? Ti mit reagálnátok?
Figyelt kérdés
48 éves az illető hölgy, akivel kábé másfél éve dolgozunk ketten egy irodában. Nem túl elmélyülten, de úgy jóban vagyunk, elbeszélgetünk, viccelődünk. A lényeg: Rólam tudni illik, hogy néha szeretek jólesően nyújtózkodni, olyankor mindig kilátszik a hasam, aminek nem is tulajdonított egyikünk sem jelentőséget, mostanáig. Ugyanis a közelmúltban háromszor is, mikor nyújtóztam egyet mellette, a hasamhoz nyúlt és megcsikizte, közben meg gügyögött, hogy: "Júj, valakinek kikukucskál a pocija! Milyen cukorfalat!" Ráadásul nekem meg mindig úgy sikerült lereagálnom a dolgot, hogy elpirultam és nem bírtam abbahagyni a mosolygást. Akkor meg ezen vigyorgott, azt mondja: "Olyan édi vagy, amikor zavarba jössz." Ti mit szóltok illetve szólnátok? Mit tennétek? Beszéljek vele erről? De mégis, szerintetek mire számítsak? Vagy csak hülye vagyok, túlbonyolítom az egészet és tényleg bolhából elefánt szindróma?
*kivéve, ha neked is tetszik a dolog, és nem zavar, és semmilyen jellegű megrökönyödést nem vált ki belőled, és neked ez teljesen természetes és rendben van, és tehát nem zavar. De ha nem tudod mire vélni, hát én azért inkább megkérném, hogy hagyja abba. Mert ez azért amúgy lehet furcsa is meg kellemetlen, amúgyis egyébként illetlen dolog. Ha nem kifejezetten te kéred, hogy masszírozzon meg, akkor szeirntem ezt ne csinálja. Nincs is hozzá joga. Egyébként valszeg igen, vannak leszbikus hajlamai. De ha értelmes, akkor ugye szépen meg tudod neki mondani, hogy ez így nem járja. Vagy nemtom, szélsőségesebb esetben akár azt is megmondhatod neki, hogy te a pasikat szereted; mondjuk ha így van, vagy ha nyitott vagy a lányok felé is, de ő mondjuk pont nem jön be. De egyébként szal ezzel nem kell rögtön letámadni, hogy ilyeneket dörgölsz az orra alá, csak végső esetben, ha nem ért a szép szóbol.
2019. szept. 2. 16:54
12/22 anonim válasza:
Nekem ez már felettébb gyanús, biztos van benne némi leszbi hajlam.
Neked tetszik az ötlet, hogy felmenj hozzá?
Jól néz ki amúgy?
2019. szept. 2. 17:06
13/22 A kérdező kommentje:
Alapból nincs vele bajom. Úgy igazából szeretek is a társaságában lenni. Egy értelmes, intelligens, mindig jókedvű nő. Tud komoly is meg vicces is lenni. Hogy az utolsó válaszolónak is feleljek: Külsőre látszik rajta, hogy már nem húszéves, de jól tartja magát és csinosan, divatosan öltözködik. Visszatérve a jellemére, tehát nincs vele probléma, még örülök annak is, hogy nem egy hárpiát fogtam ki munkatársnak, ez az egy húzása az, amin úgy meglepődtem. Haragudni nem tudok rá emiatt, mondjuk azt, tényleg inkább csak megdöbbentem. Hogy konkrétan zavar-e? Mondanám, hogy igen, de nem tudom, az biztos, hogy mosolyt vált ki belőlem. Ma mindenesetre hosszú pólót vettem fel. Kíváncsi vagyok azért, ehhez majd mit szól. Az, hogy jó ötletnek tartom-e felmenni hozzá? Azt majd még meglátjuk. Most abban maradtunk, hogy munka után elmegyünk inni egy forrócsokit. Köszönöm a válaszaitokat.
2019. szept. 3. 11:44
14/22 anonim válasza:
Ha nem haragszol a kerdesert: te amugy leszbikus vagy?
Mert most mar eleg nyilvanvalo a masik fel mit akar de ha te nem vagy az,jo lenne vele mielobb tisztazni
2019. szept. 3. 12:37
15/22 A kérdező kommentje:
Igen. Az az igazság, hogy én leszbikus vagyok és most már beigazolódni látszik a korábbi válaszadók gyanúja, a kollegina identitását illetően. Mondjuk ettől még (ahogy ugyancsak egy válaszadó írta) nem kellene csak úgy másokat fogdosnia, nem? Azért döbbentem meg így a viselkedésén, mert nem néztem ki belőle, hogy esetleg ő is leszbikus lehet, fel sem merült bennem ez a lehetőség, hogy pont ő. Emellett úgy voltam vele, ő nem tudja rólam, hogy én is az vagyok. Honnan tudhatná, hisz én soha a legkisebb jelét nem mutattam, de ezek szerint vagy mégis sejti rólam, vagy random próbálkozik. Így ez esetben a következő a kérdésem: Mit csináljak? Szerintetek érdemes kapcsolatba bonyolódnom vele? Esetleg rosszul sülhet el? Gondolok példának okáért korkülönbségre vagy munkatársi viszonyra nézve? Tudom, már kezdek eltérni a tárgytól, de erre nem számítottam.
2019. szept. 3. 14:53
16/22 anonim válasza:
Áldásom rátok!
2019. szept. 3. 15:24
17/22 anonim válasza:
A munkatársi viszonyra rányomhatja a bélyeget ha nem úgy sikerülnek a dolgok ahogy szeretnéd, utánna nem lenne kellemes vele kettesben lenni az irodában.
Mérd fel a helyzetet, hogy mit szeretne, lehet csak egy kis kalandot.
2019. szept. 3. 15:50
18/22 anonim válasza:
Hat nezd,en 25 vagyok de nekem mar nem kene egy 48 eves nő. Tul nagy a kulonbseg. Azok alapjan ahogy viselkedik veled,egeszen gyerekkent kezel meg teged,hisz hozza kepest boven ez vagy. Neked kell tudnod hogy mit erzel
2019. szept. 3. 17:55
19/22 A kérdező kommentje:
Jól van. Azt hiszem tényleg az lesz a legjobb, ha kitapasztalom. Azt érzem magamon, hogy nem zárkózom el teljesen a dologtól. Tegnap amúgy jó volt a munka utáni közös forrócsokizás. Így utólag visszagondolva, észre sem vettem magamon, milyen felszabadult voltam. Végül is talán egy próbát megér. Tényleg nem hittem, hogy ilyen fordulata lesz a dolgoknak. Nagyon köszönöm mindenki segítségét.
2019. szept. 4. 09:38
20/22 anonim válasza:
Gondolom akar tőled valamit, és úgy van vele, hogy a csikizés az pajkos, játékos dolog, mégse olyan mintha csak úgy letapizna. Szerintem miután az első alkalomnál látta, hogy nem vetted rossz néven, felbátorodott azért csinálja azóta is.
Ha közelebb akarsz hozzá kerülni, próbáld ki, hogy te is megcsikized, hogy mit reagál rá.
Tudom egy kicsit későn írok, de csak most láttam a kérdést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!