Egyetem után vagyonőrnek menni?
Figyelt kérdés
Jelenleg egyetemre járok (gazdálkodás menedzsment),de nem szeretem és nem akarom ezt csinálni.
Ha elvégzem azon gondolkodok,hogy jelentkezek vagyonőrnek.Hülyeség lenne diplomával oda menni?
Eredetileg amúgy is rendőr akartam venni,de oda nem vettek fel
2019. aug. 2. 22:12
1/14 anonim válasza:
Francnak mész egyetemre,ha aztán vagyonőrködni akarsz
2/14 anonim válasza:
Francnak teszel ki mindennap egy vagyonőrös kérdést.
3/14 télapóápolólapát válasza:
Francnak mész egyetemre ha úgyis a mekibe végzed
4/14 anonim válasza:
Francnak mentél akkor egyetemre, elvetted más elől a helyet.
5/14 A kérdező kommentje:
#1 útközben jöttem rá,hogy ez nem tetszik,most mit csináljak?Meg amúgy sem ide akartam volna jönni.
Én nem az a vagyonőrös csávó vagyok
2019. aug. 2. 22:37
6/14 anonim válasza:
Akkor minek akarsz MÉGIS az lenni? :D
7/14 A kérdező kommentje:
Mondtam.Nem tetszik ez a szak amin tanulok.Nem akarok ebben dolgozni.Akkor mégis mit kezdjek az életemmel?
2019. aug. 2. 23:09
8/14 anonim válasza:
Nem baj az, csak siess, mert jövőre már nem lesz vagyonőr képzés. (megszünik az okj).
9/14 anonim válasza:
Hogyhogy mit? Vagy vagyonor tudsz lenni vagy azt az egyetemet folytatni? Megis milyen egyetemre jarsz ha ilyen szar a felfogo kepesseged? Ennyire benuska nem lehetsz... milyen egyetem ez?
10/14 anonim válasza:
Azért annál vannak sokkal jobb helyek is de ha ennyire értékeled magad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!