Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért vagy egyedül?

Miért vagy egyedül?

Figyelt kérdés
2019. máj. 10. 20:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Sok-sok éve nem tudom soha kipihenni magam, aminek következtében nincs erőm szinte semmihez napi munkán kívül, talán ezért sem lehetek valami jó társaság.
2019. máj. 12. 06:51
 12/21 anonim ***** válasza:
Csak ezt az utat tudom elképzelni magamnak.
2019. máj. 12. 22:27
 13/21 anonim ***** válasza:
91%

Mert nincs itt senki, bár mintha hallottam volna a kollégámat az épületben beszélgetni.

Egyébként mert jelenleg így jó, nincs idő párkapcsolatra, elég a család-barátok-munka-szórakozás.

2019. máj. 13. 08:53
 14/21 anonim ***** válasza:

Elment a feleségem bevásárolni, már percek óta nincs itthon.

Az emberek jelentős része magányos, és szenved. Ha két ilyet összeraksz, hamarosan összevesznek, mert nem bírják egymást. Ez sajnos természetes és méltánytalan dolog.

Nekem az ellenkező a bajom, soha nem hagynak egyedül. Nem tudtam kibontakozni, depressziósan élem le az életem. Ám, ha egyedül mentem nyaralni egy hétre, kiderült, hogy bennem van a hiba, amit magammal hurcolok. Lemondtam arról, hogy alkotó legyek. Egy gonddal kevesebb, más sziklák is legurultak rólam, mégsem vagyok felszabadult, könnyed. Talán a következő életben, vagy valami katasztrófa után más leszek.

2019. máj. 13. 14:35
 15/21 anonim ***** válasza:
Mert úgy látom a valóban szereteten, egymás támogatásán alapuló kapcsolat csak elvétve van. A párok is kihasználják, lenyomják egymás... Nekem ez nem kell, maradok inkább egyedül.
2019. máj. 15. 22:40
 16/21 fuzy ***** válasza:
30%
Az emberi kapcsolatok csak és kizárólag bizalomra épülnek. Ha ez a bizalom megrendül,nehéz újrakezdeni. Aki érzelmi üzletet köt (szeretlek mert, nem szeretlek mert) az készüljön is fel a szakítás alig 100%-os esélyére. Ez után pedig következik az egyedüllét. Az igazi szeretet feltétel nélküli. Ezt pedig elképzelni is alig lehet. Csak a vallásos emberek ismerik.
2019. máj. 16. 18:35
 17/21 anonim ***** válasza:
48%
A vallásos emberek se. De prédikálni azt nagyon tudnak.
2019. máj. 16. 19:56
 18/21 anonim ***** válasza:
64%
"Csak a vallásos emberek ismerik." Jó vicc.... a vallásosoknál rombolóbb, gyűlölködőbb ember nincs a környezetemben. Utálják ha valaki a kereszténység más ágához tartozik, utálják ha más vallású, utálják ha nem vallásos, utálják ha homoszexuális, utálják ha nem házsaságba szült, utálják ha iroda melós, mert az nem munka, utálják ha valaki szórakozni jár...... Ítélkezésből királyok, csak önmagukat nem látják hogy milyen visszataszítóak tudnak lenni.
2019. máj. 18. 12:56
 19/21 anonim ***** válasza:
37%
Sosem vagy egyedül. Isten mindig veled van.
2019. máj. 18. 15:47
 20/21 anonim ***** válasza:
76%
Szóval isten még sz.rás közben is kukkol? Elég fura egy alak lehet...
2019. máj. 18. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!