Miért vagy egyedül?
Mert nincs itt senki, bár mintha hallottam volna a kollégámat az épületben beszélgetni.
Egyébként mert jelenleg így jó, nincs idő párkapcsolatra, elég a család-barátok-munka-szórakozás.
Elment a feleségem bevásárolni, már percek óta nincs itthon.
Az emberek jelentős része magányos, és szenved. Ha két ilyet összeraksz, hamarosan összevesznek, mert nem bírják egymást. Ez sajnos természetes és méltánytalan dolog.
Nekem az ellenkező a bajom, soha nem hagynak egyedül. Nem tudtam kibontakozni, depressziósan élem le az életem. Ám, ha egyedül mentem nyaralni egy hétre, kiderült, hogy bennem van a hiba, amit magammal hurcolok. Lemondtam arról, hogy alkotó legyek. Egy gonddal kevesebb, más sziklák is legurultak rólam, mégsem vagyok felszabadult, könnyed. Talán a következő életben, vagy valami katasztrófa után más leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!