Egyedülérzem magam néha, mert nincs kapcsolatom. Ez ellen mit lehetne tenni?
Tizenéves lány vagyok, szóval még nem vagyok elkésve,de mégis már szeretnék magam mellé valakit. Olyan rossz, hogy nincs senkim...próbáltam ismerkedni, de nem lett belőle semmi érdemleges.
Ez ellen tudok valamit tenni? Mit tanácsoltok?
Szoros baráti kapcsolatok és ismerd meg jobban magad. Azért érzed ezt, mert üresnek érzed magad. Fedezd fel mik azok a dolgok amikben kiteljesedsz, mik azok amik azzá tesznek aki vagy, amikben nagyon jól érzed magad miközben csinálod. Nagy eséllyel rossz kapcsolatokba esel bele, akár olyanokba ahol bántanak, ha ezt a lépést kihagyod.
A kapcsolatban úgyis magadból kellene adni, megosztani egymással az életetek. A másik nem fogja tudni oda pofozni ahova szeretnéd és irreális is az elvárás. Saját magadnak kell irányítanod az életed és úgy élni, hogy jól érezd magad, elégedett legyél vele.
Egyedüllét , magány ellen ? Ismerkedés .
Ez ennyire egyszerű. Ha “ kapcsolatot” akarsz akkor úgy ha csak barátkozni akkor úgy. Tizenéves ne legyen ez gond.
Hacsak nem valami eldugott kis faluba laksz. De ha van neted ott az egész világ kezedbe. Csak vigyázz a perverz cukros bácsikkal. Kivéve ha nem Sugár daddyt keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!