Ha egyedül élek, magányosan és történik velem valami ki fog ápolni? Ki fogja gondomat viselni?
Figyelt kérdés
Most egészséges vagyok de sokat szoktam ezen gondolkozni,ha például ledöntene egy betegség a lábamról ki segítene,ki főzne,mosna rám?Ki vásárolna be nekem?Ha kórházba kerülnék ki hozná be a ruháim utánam a kórházba?Ti is szoktatok ilyesmiken gondolkozni?2019. máj. 2. 09:36
2/8 A kérdező kommentje:
És ha nem vigyáz rám a Jóisten?:)
2019. máj. 2. 09:46
3/8 anonim válasza:
Megoldanád egyedül. A kórházban meg adnak korhazi haloinget, uhyhogy nyugi
4/8 anonim válasza:
Ez sok mindenen múlik pl: hány éves vagy , van e párod?
Mert ha fiatal akkor meg lehet gyereked és ő gondoskodik rólad.
Ha idősebb akkor talán egx JÓ szomszéd, bár a mai világban ez kizárnák, de sosem tudhatod.
A válaszodat a kérdés, én is gondolok erre, de nekem vannak gyerekeim.
5/8 Alain Delon válasza:
Csak van rokonságod, aki tud segíteni, esetleg a szomszédok.
6/8 anonim válasza:
Most idős korodra gondolsz? Köthetsz eltartási szerződést a házadra/lakásodra, azért gondoskodnak rólad (főleg a mai ingatlan árak mellett).
7/8 anonim válasza:
Ha meg még nem annyira idősen ér valami, akkor nem marad más, fizetett segítséget veszel igénybe.
Amúgy a gyerek sem garancia, az enyém 10 ezer km-re lakik, nem szándékozik hazaköltözni, és nekem az az egyszem van. Szóval...
8/8 anonim válasza:
Nem szoktam ilyeneken gondolkodni, de ha nincs-, vagy nem jó a hozzátartozókkal a kapcsolat az embernek, akkor többnyire ilyen esetben a helyi családsegítők-, vagy házi segítségnyújtás-, idősklubok, idősgondozók tudnak segíteni térítés mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!