Lelehet élni egy életet teljesen egyedül magányosan?
Itt arra gondolok, hogy komolyabb párkapcsolat és gyerekek nélkül.
27 éves vagyok voltak hosszabb kapcsolataim, de egyre inkább azt érzem, hogy ez az élet az ami vár rám. Valaki esetleg hasonló jár cipőben?
Ne viccelj, még fiatal vagy! :)
Én is csak eddig maximum a billentyűzeten találtam meg a nagy Ő-t, de nem adom fel, pedig közöttünk van 13 év! :)
Csak bátorítani tudlak, hogy ne add fel! Amúgy ha rágörcsölsz, akkor sokkal rosszabb, én is beleestem sokáig ebbe a hibába! Felesleges, attól csak max. rosszabb lesz, nem? :)
Hobbikkal, barátokkal, közös élményekkel is lehet boldog*** életed és ha esetleg "beesik" a nagy Ő, akkor az meg extra! :)
***Igazából magadban kellene megtalálni először a boldogságot, akkor már sínen vagy, a többi meg jön! :)
Nem, senki nem tapasztalt még ilyet mint te, senki nem jár hasonló cipőben.
Csak napjában 5 kérdés születik ebben a témában. De azért jó, hogy lett egy új. Biztos leírnak tanácsként olyan új dolgot amit a korábbi kérdésekhez nem.
Komolyan, minek szemetelik tele az oldal ugyanolyan kérdésekkel a visszaolvasás helyett?
Inkább írd azt, hogy csak egy kis lelki törődésre vágysz.
Gyerek nélkül biztosan.
Ha fizetnének sem kellene.
Attól függ.
Ha így jól érzed magad, akkor igen lehet.
Ha meg nem, akkor valamelyik jövőbeli kapcsolatod majdcsak összejön, és vége lesz a magánynak. Ne keseredj el, nem találja meg mindenki 20 évesen a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!